Plávajúca podlaha značky La cultura

Kupili sme plavajucu podlahu znacky La cultura z Baumaxu mate niekto skusenosti z touto podlahou? Konkretne mame tusim javor a stala 11e. :-)
Odpovedať
neviem ci konkretne tato zn ale v baumaxe sa mi zdaju tie plavajuce dost nekvalitne. ked sa nane pozriem tak na vrchu ako keby bol len papier nalepeny niekedy su dost znicene.
Odpovedať
nuz, ked uz ste ju kupili, tak je trochu neskoro sa pytat na skusenosti :-) To len rypem, neviem, aka je.
Odpovedať
suhlas s @mima1
Odpovedať
@dur aka nahodicka. Kupili sme ju v sobotu a vcera uz pokladali. Manzel si ju nevedel vynachvalit, robilo sa s nou super. A zistili sme, ze La Cultura je vlastne baumaxacka znacka pre Classen. Takze by to mala byt nemecka kvalita.
Odpovedať
@zuzuxx vdaka, aspon nejaka pozitivna odpoved :-) My sme este nepokladali, ale len tak som pozrela po internete a nasla som ze sa zle pokladala tak som chcela vediet. Vsak uvidime ;-) Ta nasa vypada kvalitnejsie je to vysia trieda ,nie je to akokeby papier ako sa tu pisalo. Mali aj za 5 E tie boli asi nekvalitnejsie. Vdaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Kladol som tuto znacku, lebo zakaznicka si ju kupila a potrebovala len montaz. Z miestnosti 3x3m som vyhodil 4 lamely (pol balika) lebo ich hrany neboli kalibrovane na presne 90 stupnov - v praxi to znamena, ze sa nedal sucasne zamknut zamok na kratkej aj dlhej strane bez vzniku medzery. A samozrejme, ze zamky boli labilne a to aj preto, ze sa jednalo o 7mm parketu a lacny - mäkký nosny material. Raz darmo, cena sa vzdy niekde prejavi. Ci uz nizka alebo vyssia. To samozrejme nemoze vediet bezny zakaznik, kym mu to nepovie profesional so skusenostou.
Odpovedať
My mame podlahu La cultura z Baumaxu (z tych drahsich) v obyvacke tri roky a v pohode. Vyzera ako nova.
Odpovedať
presne ako bolo povedané to súp nemecké podlahy classen , ale platí pravidlo ako pri všetkom, za 5 eur nekúpite top produkt
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?