Plávajúca podlaha s "v" drážkou. Ako sa udržiava?

Profilova fotka
Uvažujem o kúpe plávajúcej podlahy s drážkou, len neviem odhadnúť ako sa udržiava. Máte s takou niekto skúsenosť? Veľmi sa mi vzhľadovo pozdáva, iba že neviem, či nie je praktickejšia hladká - bez drážky.
Odpovedať
Profilova fotka
pisali tu uz viacere baby v minulosti, napr. aj bleble, ze udrzba v pohoda, nakoniec mame aj my podlahu s drazkou,ale este nepouzivame, nepolozena, zatial caka na polozenie, takze neviem, ale verim, ze to bude OK :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 Ďakujem, super, nemusím sa teda obávať. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my taku budeme mat.. ale vobec neviem co to znamena :)
Odpovedať
udrzba ziadny problem ja chcem uz iba taku vzhladovo sa aj mne paci mam znacku batterio je pevna nepraska ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ramonn Uvažujem o zn. Kronospan, len tieto s drážkou sú oveľa drahšie... Neviete mi poradiť nejaké sklady alebo predajcov, kde by som ju zohnala za prijateľnú cenu?
Odpovedať
no mame plavajucu podlahu s drazkou ... taku s nepriliehajucimi spojmi ... ale odkedy mame prcka tak ma stve jej udrziavanie kym sme boli dvaja bolo to v pohode ... dnes by som si dala si polozit tu novinku od kronospanu http://www.uniqueflooring.sk/sk/o-uni... celkom dobre ceny nieco medzi plavajucou a drevenou podlahou a predsa drevo je prijemnejsi material
Odpovedať
Ahojte, my máme skoro v celom dome podlahu s V drážkou a udržiava sa dobre, presne tak isto ako podlaha bez V drážky, takže žiadny problém s údržbou.
Odpovedať
@megy252 Ahoj, prosim Ťa a ako dlho už používate tú podlahu? Lebo my sme ju ešte len položili,a zatiaľ každý kto ju videl ma len straší, že ako to budem udržiavať. A prosím Ťa ako to umývaš? ak máš trochu vlhkejší mop neostáva v tých drážkach pena? Máme ju trochu v tmavšom odtieni, takže asi na nej bude viac vidno špinu.
Odpovedať
@katka... ahoj, my sme mali takú podlahu 6 rokov v byte a teraz ju má stále moja mama, v dome ju máme rok, stačí ju iba povysávať a potom utrieť takou vlhkou handrou a nemusíš sa báť, ak sa ti niečo na ňu vyleje, lebo tie spoje sú vysoko naimpregnované, takže neprepustia vodu a nepoškodí sa ti podlaha
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, ozivim temu? Aka znacka podlahy s V drazkou je kvalitna? Zistila som totiz, ze niektore napr. Ouickstep su naj, lebo maju aj tu drazku olaminovanu, ine to vraj nemaju. Nam sa paci Egger, celkom prijatelna cena, ale ak by sa to malo znicit,..... Ake mate vy znacky a ste spokojni?
Odpovedať
@jaroe Ahoj, my mame Balterio a Kaindl s V-drazkou. Ale z Balteria som velmi sklamana, pretoze aj ked bola draha, nie je moc kvalitna. Ak na nu nieco spadne, napr. malemu drevena varecha naposledy, uz aj sa robia ryhy v podlahe a odlupuju sa kusky z tej povrchovej upravy. Uz som asi 3 mini dierky maskovala fixkou. :-(((
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, my ideme kupovať podlahu laminátovú od firmy Parador - dub prírodný...predajca vravel, ze Parador je jedna z najlepsich znaciek podlah v Europe, tak verim, ze budeme spokojni...a tiez s V-drazkou...
Odpovedať
Článok sa načítava...
anjelik3 netreba kazdemu verit :-) dnesna doba je o tom ako obkecat zakaznika a nahovorit mu,ze ten nas sortyment je ten naj..dnes uz malo kto poradi. kazdemu ide len a len o kseft. podla mojho nazoru je super Kaindl a kronotex :-) mam s nimy velmi dobre skusenosti ;-) najdvolezitejsia informacia pre zakaznika je : platna norma DINEN 13329. zatazova trieda stupen pouzitia : 21/AC1 mierna zataz obytne priestory spalna IP>900. 22/AC2 stredna zataz obytne priestory obyvacka IP>1800 23/AC3 vysoka zataz obytne priestory chodby,schody,haly IP>2500 31/AC3 mierna zataz komercne priestory kancelarie IP>2500 32/AC4 stredna zataz komercne priestory hotely IP>4000 33/AC5 vysoka zataz komercne priestiry obchodne domy IP>6500 toto su tvrdosti a je samozrejme cim tvrdsia tym drahsia :-)
Odpovedať
tak hura na podlahy :D
Odpovedať
@anjelik3 parador je kvalitna znacka. Co poznam ludi a dali si to su zatial spokojni
Odpovedať
@fiam308 http://www.najlacnejsiepodlahy.sk/lam... Ahojky, no ved doveruj, ale preveruj ;-) Trieda nasej podlahy je AC4/32 a mame specialnu ochranu - obvodova impregnacia hran je o 60% lepsia ako urcuje europska norma 13329.
Odpovedať
@fiam308 http://www.najlacnejsiepodlahy.sk/lam... Ahojky, no ved doveruj, ale preveruj ;-) Trieda nasej podlahy je AC4/32 a mame specialnu ochranu - obvodova impregnacia hran je o 60% lepsia ako urcuje europska norma 13329.
Odpovedať
ahojky anjelik3 ved to som mal na mysli dvoveruj,ale preveruj :-D tato podlaha je OK a prajem nech dlho vydrzi. :-)
Odpovedať
Ahojte, ja by som sa rada opytala, ci ma niekto oblozene aj schody oblozene parkietami s V drazkou. Asi to vyzera divne? Myslim , ked sa neda vyhnut, aby na tam na schode ta drazka bola. Dakujem za nazor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?