Plávajúca podlaha - jedálenský stôl - malé deti

Profilova fotka
Čo hovoríte na použitie plávajúcej podlahy v časti s jedálenským stolom? Máme malé deti a pri každom jedle skončí čosi na zemi, teraz máme gumu, ale v dome neviem čo máme dať. Aké máte skúsenosti? Máte niekto plávačku v kuchyni, resp. jedálni už niekoľko rokov? Zaujíma ma hlavne hľadisko údržby a životnosti takejto podlahy v tomto priestore. Ďakujem za všetky odpovede.
Odpovedať
@miroslavusienka it all about money.... ak chces plavacku (laminat) po celom dome (kuchyna, kupelna) tak nie je s tym ziaden problem. Len treba pouzit vhodnu laminatovu podlahu, ktora moze ist aj do takto namahanych priestorov.
Odpovedať
úplne v pohode môže ísť plavačka okrem kúpelne (tam by to bolo už trochu zložité) do celého domu. dnes sú aj iné možnosti podlahovín ako plávajúca podlaha.
Odpovedať
uplne v pohode.my mame obycajnu a ked budeme menit urcite dame kvalitnejsiu.tato nie je velmi opotrebovana,ale predsa uz to nie je ono.investujte do kvalitnejsej,ktora sa dava do kychyne a bude to dobre
Odpovedať
@miroslavusienka Nemám dobré skúsenosti s laminátovou plávajúcou podlahou: studená, tvrdá a najmä hlučná, náchylná na poškodenie. Mali sme v byte v obývačke, kde sme mávali aj jedálenský stôl a museli sme tam dať koberec.
Odpovedať
mame v kuchyni uz 8 rokov laminatovu podlahu quick step a ziadny problem. ked detom nieco popada, povysavam, utriem, tak ako aj pri inej podlahe... mam nejake poskodenia, ked mi vypadla zehlicka z ruky a pod., ale inac ziadne skrabance, ziadne osuchania. maximalna spokojnost.
Odpovedať
Treba kupit kvalitnejsiu, hrubsiu,ak sa bojis poskodenia detmi. Ale na druhej strane, da sa to riesit aj tak, ze ked deti trochu podrastu,podlahu vymenite. Ved ten laminat nie je zas tak drahy,ani praca netrva dlho. Takze problem nevidim
Odpovedať
Profilova fotka
@miroslavusienka my sme mali na byte laminat. a na tom taky lacny koberec, vzor auticka a cesty. to bolo aj pod stolom a tam kde sa jedno. dve male deti. vsetko na zemi. ked to usklo tak sme vysavali. na dom sme si dali drevene parkety a tam kde jedia deti zase mame taky koberec. pre nas to funguje.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?