Plávačka z Merkury Marketu

Prosím vás, máte niekto plávačku z Merkury Marketu a ak áno, ako ste spokojný? Zaujala ma táto Swiss Krono: https://www.merkurymarket.sk/podlahy-... Ak by mal niekto takú, uvítam fotku položenej plávačky. Ďakujem.
Odpovedať
Mam ju vbyte no som mimo domova do nedele. Celkom pekna a drzi nam 7.rok. ale s
Odpovedať
@stefan222 "ale s"... ???
Odpovedať
ja moc merkury neobľubujem, ale to je iná vec, čo sa týka tejto plávajúcej podlahy, tak si myslím, že v pohodke, bežne čo viem ju kupujú, aj známy ju dával do bytu, do obývačky a je v pohode, ani by mi nenapadlo, že by ju tam kupoval, lebo je aj na pohľad pekná ;-)
Odpovedať
Trieda odolnosti: AC4 je fajn, ja som dal do domu AC3 a je vidno škrabance
Odpovedať
Profilova fotka
@ufonec väčšina ľudí z tade kupuje plávačku...myslím, že by si nemala mať problém..aj trieda odolnosti je dobrá..
Odpovedať
Profilova fotka
Svokrovci odtiaľ kupovali plávačku do obývačky a v pohode :) Už ju majú asi dva roky, ani nejaké škrabance som si na nej doteraz nevšimla :)
Odpovedať
Krono je dobra znacka a ma dobry system spojov,kludne ber. Neolupuje sa
Odpovedať
Profilova fotka
@ufonec: rodicia kupili nejaku lacnu z MM a teda katastrofa, tazko sa zakladala a vydrzala vcelku ani nie rok, tie spoje sa zacali ulamovat a podobne tato prilozena nemusi byt zla ale tazko povedat, no osobne by som radsej siel znova do quickstepu tie ich spoje su hracka na pokladku a drzia paradne, dokonca aj vodu
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme v bývalom byte, bola v pohode, akože za dva roky sa nejako nestihla zničiť, pár škrabancov bolo ale tak to z takých vecí, že to by asi aj drahšiu doskriabalo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?