Ochranný náter na exteriérovú dlažbu v interiéri

Dobry den, Prosim poradte mi, dala som si do interieru exterierovu dlažbu (tak bola na obr v katalogu , ze vhodna aj aj) teraz viem ze to bola chyba, strasne zle sa umyva. Preto vas prosim o radu , je nejaky ochranny poter alebo nieco čím sa da osetrit aby sa lepsie cistila, rozmyslala som o zaliati napr zivicou. Prosim poradte, uz teraz dakujem.
Odpovedať
wapku ste skusali?
Odpovedať
@zita19 V interiéri wapku? Budú mať všetko mokré - od stien po nábytok, možno aj strop. :-|
Odpovedať
@chrobak7 ja som prehliadla interier
Odpovedať
@ahazdenka Raz som hľadal nejaký náter na dlažbu, ale bohužiaľ som nenašiel. Odborné firmy uvádzali, že na dlažbu je ťažké naniesť nejakú trvácnu vrchnú vrstvu, lebo samotná dlažba má povrchovú úpravu na ktorej už iné materiály zle držia. Ešte keby to bola betónová, ale to asi vnútri nebudete mať. Jediné, čo by stálo za to, je vyliať tam epoxydovú alebo polyesterovú vrstvu a mať z toho jednoliatu podlahu. Ale neviem ako je tá tvoja dlažba členitá, možno by to stálo veľa tá polyestereová podlaha kvôli hrubej vrstve.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme pouzili tento pripravok, ale na terase. Je to aj na vnutorne pouzitie, vytvori taky neviditelny film, mozno bude trosku lahsia udrzba http://www.belickova.sk/katalog/actio...
Odpovedať
Trochu neskôr ale velmi pekne dakujem za rady, už som v štádiu že mi nebude vadit ak sa z drsnej podlahy (o co mi islo) stane aj hladka (ta udrzba ma ničí). Ked som pozerala liate podlahy a ich cenu ... keby bolo nieco co staci naliat tak do 0.5cm... no nic hladam balej :)
Odpovedať
@kaya60 ĎAKUJEM za typ, asi vyskusam.
Odpovedať
Pravděpodobně by na to šel použít matný epoxidový nátěr EPOSTYL 200 V MAT ze Spolchemie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@ahazdenka dobry den. Mozem sa spytat, podarilo sa vam nieco najst? Co by ulahcilo udrzbu tej dlazky? Urobili sme rovnaku chybu.. Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?