Obliata plavajuca podlaha

Mame 2 psov a preto sme do celeho domu kupili kvalitnu 10mm plavajucu podlahu Kronopol platinium masive Dub Viktoria / lamela s reálnou 4 strannou V drážkou. Schvalne sme nekupovali nejake lacne z MM.Podlaha sa zdala kvalitna,nie su na nej ziadne skrabance od psov. Teraz sa nam stalo,ze sa nam pes v noci vycikal a nevieme presne kedy to bolo,Rano hned ako sme to zbadali sme to utreli,ale zostala vyduta drazka medzi parketami. Je to Záťažová trieda: AC5 / 33 s 30 rocnou zarukou pre obytne priestory, My ju mame necele 2 roky a aj ked davame pozor,tomuto sme nevedeli zabranit. Je to normale,ze to takto zatieklo alebo to malo vydrzat? Uz teraz sa bojim,ked budeme mat deti a vyleju caj alebo hocico. Myslela som,ze relativne drahy laminat musi taketo veci zniest. Je to v strede obyvacky a je to dost vidiet. Som z toho na nervy. Je to nasa chyba alebo to mame dat reklamovat.
Odpovedať
Profilova fotka
Vez tých V špár by sa absolútne nič nestalo ani 6 mm plavačke za 3 € z merkury..
Odpovedať
To, ze ste kupili hrubsiu a drahsiu plavajucu podlahu, znamena akurat to, ze je odolnejsia voci zatazi,skrabancom, ci narazom. Ale ziadna plavacka,ani ta najdrahsia nie je odolna voci poliatiu vodou. Voda sa predsa dostane cez kazdu,aj tu najmensiu sparu. Ak sa obavate podobnych nehod, bolo lepsie dat dlazbu . ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@philos ale prosím ťa chod s takymi rečami niekam, vylej si vodu na 6mm plavačku za 3 ečka z mercury , nechaj ju tam 4-6hodin a potom sa pridem pozrieť, či sa nič nestalo :-D @hajny je pravda, že kvalitna plavačka s V šparami na tej by sa nemalo stať nič ani po 4 hodinach, ale to iba v prípade, ak su tie 4V hrany impregnovane voči vode. Nepoznam tuto podlahu, poznam ine značky, a tie su impregnovane. Chcelo by to foto ako to vyzera, odfoť a zisti si od predavajuceho či su hrany impregnovane, ak sa vam niečo stalo, muselo to tam stáť minimalne 6-8 hodin. Mne tak nakvapkalo z kvetinača doma - stalo to tam viac ako 8 hodin - to viem a nič sa nestalo.
Odpovedať
dakujem za nazory,idem zistit,ci su tie hrany impregnovane, Nevieme presne kolko to tam bolo,ale o 2 hod. som bola hore a este to tam nebolo a o siedmej rano sme to zistili a bolo to este mokre..foto ani nemusim pridavat,vyzera to ako ine podlahy,ktore zatecu a kraje V spary sa vyduju asi1-2cm po oboch stranach..moze sa to este vysusit? mame sice podlahovku,ale na tom mieste je vypnuta..
Odpovedať
Profilova fotka
@liviaz Nesúhlasím, lebo my sme dali do kuchyne práve tú lacnú z MM. Niekedy v noci nám praskla tlaková hadica prívodu vody k drezu a celú noc tam tiekla voda. Ráno sme mali v kuchyni 3cm vody. Voda sa povytierala, na týždeň sa zaplo teplovzdušné kúrenie a intenzívne sa sušilo. Plávajúca podlaha je tam po tejto udalosti už piaty rok a nič jej nieje. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 boze, tak to by som nechcela vidiet co sa nachadza pod tou podlahou....
Odpovedať
Profilova fotka
@liviaz Nemaj strach, nič sa tam nenachádza, lebo sa to rýchlo a intenzívne vysušilo. Pod laminátom nebolo nič, len molitanová podložka a nivelačka. Čo už by sa tomu len malo stať? Ak by som to ukladal tak ako to robia poniektorí, že na staré koberce, či pôvodné linoleum, tak to by bolo niečo iné. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?