Nová drevená podlaha sa prehýba

Dobry den, potrebujem radu odbornikov. Byvame v byte 5 mesiacov a pri chodzi sa nam prehyba drevena podlaha. Ide o 3 vrstvovu drevenu podlahu jednolamelovu. Pokladku zabezpecovala firma, kde sme podlahu kupovali. Zacalo to postupne a mam pocit, ze je to cim dalej na vacsej ploche. Pod podlahou je pena a pod nou este folia. Za kazdu radu budem velmi vdacna. Prikladam foto
Odpovedať
Nevyduva sa vam trosku aj do vrchu? My sme mali nechane male skary pri stenach a pri chodzi bolo citit ako sa prehyba. Zacalo sa nam to robit v lete,ked boli horucavy. Museli sme rozobrat listy a orezat pri stene podlahu a odvtedy je pokoj.
Odpovedať
Profilova fotka
@ushka často sa stáva ze podklad pod podlahou nieje rovný a podložka to nedokáže vyrovnať . Na čom to je položené ? Na betóne, parketach ... ?
Odpovedať
@hoblinka13 nie do vrchu sa nevyduva
Odpovedať
@lukasko67 podlaha bola vyrovnavana nivelakom asi mesiac pred polozenim podlahy
Odpovedať
Ak mate od firmy ktora realizovala pokladku podlahy podpisany nejaky protokol o tom ze si potvrdzuju vyhovujucu rovinatost podkladu pre buducu zaruku, mozte to u nich reklamovat a je sanca ze uspesne. Ak takyto doklad nemate, je velka pravdepodobnost ze sa vyhovoria na podklad. To ze pisete ze bola samonivelackou vyrovnana este nie je zaruka ze bola aj rovna t.j. vyhovujuca pre pokladku podlahy.
Odpovedať
@ushka ta pokladka a samotny material na nu vyzera velmi "profesionalne"
Odpovedať
@ushka dojmy su jedna vec a cisla druha. premerat nivelakom rovnost podlahy a hned budete vediet na com ste. Moj prvotny tip bol, ze je kriva podlaha, ale ked vravis ze rozlievali nivelak, tak uz som si ne celkom isty. Ak sa to ale deje postupne, potom to moze robit aj vynechanie dilatacii. Na tej fotke sa mi zda, ze pri lavej stene je to dost natesno. Aka je dlzka podlahy ne tej fotke? (mam na mysli, kolko metrov je polozenych suvisle bez prerusenia? )
Odpovedať
@paulus33 taketo nieco nemame a s tym, ze sa vyhovoria ratam preto to ani neriesim cez nich
Odpovedať
@eduardgein mozete mi to blizsie opisat ako to teda vyzera?
Odpovedať
@milan_ suvisla dlzka na fotke je 6m, po sirke parkiet mame suvislu 7m. Vraveli nam na dlzku 10m a na sirku 8m.
Odpovedať
Pre mna je momentalne dolezite to riesit, pokial to nebude drahsie ako samotna podlaha som ochotna to akceptovat, ale potrevujem vediet ci vobec je moznost to pravit.
Odpovedať
@ushka Vas problem vyriesi rozmontovat podlahu a celoplosne nalepit. tu podlozku co tam mate, tak s tou by som si obalil nabytok pri stahovani. To ste si sama kupovala, ci vam to niekto poradil? Co sa tyka dilatacii, tak tie su tam tiez podla fotky moc male.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@eduardgein vsetko riesil predajca, montaznik bol nimi doporuceny a on si priniesol vsetok material, ktory potreboval. Tento problem nastal po case...prvy mesiac bolo vsetko ok a potom postupne na vacsej ploche
Odpovedať
@ushka ak este nemate obvodove listy, skontroluj, ci sa plavacka niekde nedotyka steny (moj tip je, ze ano).
Odpovedať
@milan_ mame uz listy bohuzial, ale tak asi aj tak budu musiet dole
Odpovedať
@ushka dajte reklamovat pracu. aka je to znacka podlahy?
Odpovedať
@eduardgein uz sme sa kontaktovali s majstrom, ktory to pokladal a pride sa na to pozriet. Ide o slovenskeho vyrobcu. Podlaha je trojvrstvova 14mm so 4mm dubovou naslapnou vrstvou
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?