Nekvalitne spravená nivelizácia a podlaha

Každý sa všade radí o tom, ktorá podlaha je lepšia, ale nikde som si neprečítala, že by niekomu spravili zle podklad, teda zle vyliali nivelizáciu, alebo že by niekomu šlendriánsky položili podlahu. Prosím napíšte sem, ak ste ten prípad. Rada by som vedela, či som jediná, alebo či to je ostatným jedno, ako to majú spravené... Kúpila som si vinylovú podlahu od firmy Jutex a nakoľko poskytovali záruku len, ak to položí ich podlahár, tak som si objednala od nich aj podlahára. Riešila som dve izby, kde bol celkom rovný poter, tak aj nivelizácia sa im celkom podarila. ale vinylové pásy položili tak, že sa odliepali a boli ďaleko od seba, takže som videla betón. musel to strhnúť a na vlastné náklady kúpiť a nalepiť novú. tešil sa, že mi to naúčtuje pri ďalšej izbe, a aj potom mi dal takú cenovú ponuku. tak som do Jutexu zavolala, že chcem inú partiu od nich, nie som sprostá. Tak mi ďalšiu izbu robila iná partia, ale tam bol poter nerovný - dilatovaný. tou nivelačkou to len tak oblízli a okopírovali povrch, vravela som im, že to chcem rovné. keď chceli lepiť, vrátila som ich späť, že to rovné nie je (druhý krát som im vravela, že to chcem rovné). tak to dorovnávali. potom som sa spoľahla, že mi povedali, že to je rovné, ale ja sa moc nerozumiem a na tom šedom povrchu to moc nevidno a navyše som sama s dieťaťom, nemám čas stáť za zadkom odborníkom. tak nalepili vinyl. na ňom sa ukázalo, aký ten povrch bol nerovný. v mieste dilatácie 5 cm široké žľaby, dve miesta po 2x2 m jamy a početné menšie preliačeniny, akokeby po ich topánkach, lebo nemali mačky na nohách. taký istý vinyl už nemajú, takže v jednej izbe teraz bude iný vzor, opravu mi nechcú vykonať, lebo vraj som im to povolila (tak ako pacient doktorovi, alebo zákazník v reštaurácií kuchárovi, atd atd). akokeby som ja mala byť tá, čo sa má vyznať. Jutex dáva od toho ruky preč, lebo som si to objednávala telefonicky, vraj ten ich pán je živnostník, mám sa sporiť s ním. Sú to pán Litecký a pán Fazika. nikdy viac Jutex a spol.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ ste nič nepodpísali tak nič nezmôžu . Pokiaľ ste podpísali tak je ich povinnosťou vás písomne upozorniť, že podlaha nieje rovná a treba ju dodatočne opraviť. Treba dať písomnú reklamáciu a nič neplatiť.Po montáži sú vám povinný dať preberací protokol kde uvediete závady.
Odpovedať
jutex je tvoj obchodny partner tak doňho a on nech si rieši s dodávateľmi služieb problémy realizácie----- ja tomuto poviem dohadzovanie kšeftov
Odpovedať
Písomnú reklamáciu som poslala poštou ale či zareagujú je otázne, nie je objednávka. A nitre toriadne využil
Odpovedať
Nie nitre ale jutex
Odpovedať
Potom, čo mi odmietol Jutex pomôcť finančne, som si teda od nich objednala zbrúsenie lepidla (strhla som si vinyl sama) a oni, aj keď mi na to poslali riadnu ponuku, mi odpísali, že na práce nenastúpia. teraz mám o problém navyše, lebo nik nechce takú prácu robiť, nik si nechce zašpiniť brúsku lepidlom, je to piplačka. Len problémy s nimi. A keď som strhla ten vinyl, odliepala sa aj nivelačka. to znamená, že nenapenetrovali riadne podklad (oni to robili, videla som, ale tiež halabala evidentne). Ďalej som na nivelačke uvidela, že ju vôbec, ale vôbec nezbrúsili. mohla som sa ja diviť, že je to zvlnené. Takéto niečo som im ale nepovolila. Ale som im dala kľúče od bytu a nebola som pritom, lebo už nemám dovolenku a to je robota s lepením na celý deň. Vraveli, že to tak bežne ľudia robia. Hej, a čo oko nevidí..., tak sa na to vykašlali. Dnes môžem jednoznačne tvrdiť, že by som to urobila ja lepšie ako títo "odborníci". Kiež im to osud oplatí. Strašné problémy mi narobili.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?