Nechávajú nohy stoličiek odtlačky na vinylovej podlahe?

chcela by som vinyl použiť na podlahu v chate
Odpovedať
Profilova fotka
Do chaty drevo-)))
Odpovedať
Ja by som tiež chcela vinyl do kuchyne... a tiež sa obávam stoličiek :-/
Odpovedať
@lb77mt V chate by som si dal pozor len na vlhkost. Ak je tam vyssia tak by som vinyl nedaval pretoze by sa pod nim mohli tvorit plesne. @jaruskatt Netreba sa toho priliz obavat. Dnes to robia zo super materialu a pri stlaceni sa pekne vrati spat. Ale co je dobre nepouzivat stolicky s tenkymi nozickami.
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam určite použiť na nohy stoličiek filcové podložky ktoré chránia podlahu (akúkoľvek) a mierne aj rozložia váhu. Záleži o aký typ vinylu sa jedná. Sú rôzne typy a zloženia vinylových podláh. Vo Vašom prípade je najdôležitejšia nášľapná ochranná PUR vrstva. ,,Lacné,, vinyly túto vrstvu nemajú vôbec, alebo len ako keby ,,nástrek laku,, Lepšie vinyly majú nášľapnú vrstvu od 0,5mm a vyššie, do bytového alebo komerčného zaťaženia poštačuje nášľap o hrúbke 0,5mm-0,55mm a hrubšie nášlapy sú už do obytných priestorov zbytočné. Tento typ vinylovej podlahy nájdete v našej ponuke> http://www.kupsipodlahu.sk/vinyl-5mm-v4 Nášľap s väčšou hrúbkou napr 0,6mm-0,7mm sú určené do veľmi frekvetnovaných priestorov (kaviareň, reśtaurácia, kaderníctvo...)
Odpovedať
stolicky ako stolicky...ale nabytok sa po nejakom roku neotlaci? napr nejaka skrinka na nozickach??
Odpovedať
na stolicky treba jednoznacne davat tie nalepky na ochanu aby neposkodili aku kolvek podlahu. Manzelka hned na tom trvala a mame zo spodu kazdej jednej stolicky taketo ochrany a dokonca aj na skrinkach zo spodu aby po rokoch neboli na parketach odtlacene
Odpovedať
na chatu jednoznacne palubovku kludne aj z makkeho dreva. Ze tam budu ryhy? Budu, ale nevadí to. Ze tam budu na dreve hrce? nevadi, vsak je to prirodny material. DREVO DREVO DREVO!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?