Moze sa pokladat izolacia a podlaha na neztvrdnuty nivel ?

Nivelacku mi majstri vyliali (cca 3 mm) a na druhy den, za 20 hodin zacali pokladat izolaciu a plavajuacu podlahu. Stopol som ich. Vraj postup je overeny z 15 rocnej praxe, mastnosta z nivelacky bude zoskrabana, mierna drazka v mäkom poteri bude vyhotovena. Nasledne izolacia a plavajuca podlaha polozena. Trval som na dodatocnom case na vyschnutie nivelu a polozenie podlahy. Vraj to nieje treba (15 rocna prax a mnozstvo prerabok bytov ako argument od majstra) Na druhy den som nasiel pod poloyenou podlahou a premocenou izolaciuou mokru plochu, vid foto. Po rozobrati podlahy z izolacky kvapkala voda, vsetko premocene. Vraj tento postup je overeny a spravny. Konal som spravne ak som trval na vyschnuti ? Alebo skutocne sa voda odpari z pod podlahy polozenej na mokrom, nedozretom nivele. Prosim o otvoreny feedback co si o tom myslite. Dakujem !
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží od druhu niveláku.Sádrové rýchlo hydratujú na tie sa dá klásť po 24 hod,ak je dodržaná teplota a vlhkosť vzduchu. Ale pre istotu kladieme podlahy po 3-4 dňoch.
Odpovedať
No paráda. Rychlorychlo..... vcera bolo neskoro.
Odpovedať
Profilova fotka
Musi vyschnut inak budes mat plesne potom
Odpovedať
Neni to spravne riesenie a ani robota odvedena od majstrov ako ich ty volas.Podla mna su to neni majstri ale iba co chcu rychlo zarobit a ist zas niekde inde fusovat.Podla mna su to fusery ked nevedia ze podlaha plavajuca alebo drevena ze musi mat suchy podklad inac sa to nema ako vysusit ked to mokre zakryli modrou podlozkou a ty sa budes cudovat po roku odkial mas mokre a plesnive steny okolo listy plavacky.Takze majstrom nedovol prv klast podlahu az ked bude suchy nivelak.A inac prepac ale plavacku si si mohol aj sam ved to je lahka praca.Zavolaj kamosa a za jednu sobotu to mas.A majstrom neplat prv ako ked ti to spravia na poriadok ako ma byt.Lebo ked budu plesne a budes reklamovat telefon ti nezdvihne a ani k tebe nepride.Taky su niektory slovaci rychlo zbohatnut a ten druhy nech sa trapi s opravami.
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoducho, podlaha má byť suchá.podla mňa ak kládli na na vlhkú podlahu,tak to odborníci určite nie sú...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?