Môže sa plávajúca podlaha nalakovať?

Prosím Vás,môže sa plávajúca p odlaha nalakovať??Má niekto takú skúsenosť?Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim, laminatove plavajuce podlahy urcite nie, . inak vymena bude urcite lacnejsia ako brusenie a lakovanie starej podlahy, ak mate este nejake otazky tak ma kontaktujte ,Pekny den :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mamina61 sú nátery na údržbu laminátu.
Odpovedať
@intero Ďakujem za odpoveď.Dávali sme plávajúcu podlahu do kuchyne a chodby.Nemali sme skúsenosť,tak sme si nechali poradiť.Chceli sme imitáciu dreva.Pani v obchode hovorila,že ju má,je pekná a je s ňou spokojná.V obchode pod neonom sa mi zdala OK,ba aj doma pod svetlom.Ale na dennom svetle sa mi nepáči,je šedivá,ba ešte aj vrzga.Som z toho zúfalá,ale,čo už teraz.?Neni to sranda pustiť sa znou do novej... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Je to otazka niekolko stovak eur samozrejme a 2-3dni prace, no laminatove podlahy niesu urcene na brusenie a malovanie , natery su ale nie na zmenu farby. niekedy to inak vyzera v obchode , inak v konkretnom priestore a vcelku :( casom si mozno zvyknete a nebude vas to trapit
Odpovedať
@mamina61 Usudzujem z toho co pisete, ze sa jedna o laminatovu plavajucu podlahu. Na to by som lak urcite nedaval. Jednak je priesvitny, co vam farbu nezmeni a jednak je urceny na drevo nie laminat-plast.
Odpovedať
Profilova fotka
@mamina61 to vrzganie vam robi celoplosne ? alebo nejake miesto ?
Odpovedať
@intero neni to celoplošne,najviac v malej prechodovej chodbičke.Podlaha neni jednoliata,sú medzi kusmi škáry,akoby tmel..
Odpovedať
@intero ďakujem za povzbudenie,máte pravdu,stojí to eurá a čas,ale nejak sa mi nedarí zvyknúť.Budem asi musieť,len keby aspoň nevrzgala.
Odpovedať
Profilova fotka
mamina61 je to ta podlaha co ma medzi kusmi este drazku ? ak spravne rozumiem ? ak ano tak to je len dizajn , vrzganie bude suvisiet s nerovnym podkladom pod podlahou, v chodbach je to najcastejsie, kedze tam sa prechadza - da sa povedat po tej istej stope :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?