Može byt kuchynská linka na plávačke??

Mám dilemu,či pod linku dat plávačku,alebo dlažbu,ktorá by pretrčala okolo linky a musela by som použit lišty na spoje obklad plávačka.....
Odpovedať
Urcite ano.Ja som mala v kuchyni (a samozrejme aj pod linkou) v byte 9 rokov, v predoslom dome 7 rokov a teraz mam zase. Mne osobne sa paci viac ak je to zjednotene.
Odpovedať
My mame spojenu obyvacku s kuchynou a vsade mame plavajucu podlahu. Nevedela som si predstavit, ze by som to delila nejakymi listami...ked sa nieco vyleje, tak ci tak to clovek hned utrie, aby sa nesmykol...ja svoje rozhodnutie vobec nelutujem. Nevidim v tom ziadne negativa..
Odpovedať
my máme plávajúcu podlahu v celej kuchyni a spokojnosť, máme aj prechody plávajúca podlaha a dlažba, napr. pri krbe a u nás večný problém, buď sa prechodové lišty lámu alebo trošku ohnú a už tam zakopneme, dnes by som plávajúcu podlahu tuším dala do celého baraku aby neboli prechody. Dlažba je podľa mňa studená, mali sme kedysi u rodičov v kuchyni, bolo treba vždy papuče. V jednom dome som raz videla dlažbu okolo linky a mali pod tým podlahové kúrenie na elektriku ktoré zapínali extra od kúrenia, lebo domácej bolo zima "od nôh"
Odpovedať
Profilova fotka
aj my máme všade plávačku a pred krbom len položené sklo....
Odpovedať
kočky dakujem....ja som tiež už viac menej rozhodnutá pre plávačku všade...len som mala dilemu či linka nie je moc tažká na plávačku,či sa to potom nedvíha niak a tak.....a pod kachle ešte neviem,či dlaždice,či sklo.....
Odpovedať
@mirenkapalkova sklo, mimo sezonu ho odlozis kdesi bokom
Odpovedať
@catscan to myslíš že mimo sezonu mám odpratat krbove kachle???
Odpovedať
@mirenkapalkova nie, sklo polozene na plavacke okolo krbu
Odpovedať
@mirenkapalkova ja som pod krbové kachle ktoré sú setsakramentsky ťažké miesto vydlazdil a na okraj dal nerez lišty. A je to OK. Som sa obával bordelu pod sklom a nechcel som si predstavovať čistiť to pod ním.
Odpovedať
Takto nejak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?