Mozaika na podlahe v sprche - údržba

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na náročnosť údržby mozaiky na podlahe v sprchovom kúte, kedže mozaika má svetlú špárovačku. Vopred vďaka za odpovede.
Odpovedať
samozrejme že trochu vyžltne, resp sčervená od vodného kameňa, ale keďže mám kombinácie farieb kamienkov mozaiky, žltá, oranžová, červená vôbec to neprekáža a určite je to viac zanedbateľné oproti benefitom, ktoré mozaika hlavne z protišmykového hľadiska ponúka.
Odpovedať
@slavoslav zvazujeme dat mozaiku do spechaca, naozaj je taka nesmyklava?
Odpovedať
Profilova fotka
... my mame mozaiku Rako Defile, a naozaj, je to nesmyklave. Co sa tyka udrzby, byvame kratko, a zatial je to dobre :-)
Odpovedať
@atlaska ja mám sklenenú už asi nejakch 7-8 rokov, je úplne nešmykľavá. Aj na protišmykovej glazovanej dlažbe sa šmykneš, na mozaike nie (je to o fyzike). Odporúčam. Idem teraz riešiť saunu so sprcháčom, a tiež tam bude s najväčšou pravdepodobnosťou mozaika.
Odpovedať
@slavoslav mame sklenenu ,len na stene. Toto ide k rodicom na zem,ale nie sklenena.
Odpovedať
@atlaska to je jedno aký to bude materiál, protišmykový charakter tomu dávajú špáry. Sklo som uviedol preto lebo v celku šmýka viac ako glazúra dlaždíc. Rozmýšľam, ako bude na chodidlá pôsobiť mozaika s ostrými hranami (brúsenými),...
Odpovedať
škárovačka epoxidová od Schonox, a je po probléme.
Odpovedať
Ďakujem pekne za odpovede, o protišmykovej výhode som ani nerozmýšľal takže ďalšie plus pre mozaiku. No máme o čom ešte chvíľu premýšľať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?