Montážny servis - Hornbach, Obi, Bauhaus

Ahojte, má niekto skúsenosti s montážnym servisom v Hornbachu, Obi alebo Bauhause? Potrebovala by som položiť laminátovú podlahu, hľadám nejakého šikovného človeka na internete, ale našla som väčšinou s negatívnymi komentármi. Podlaha, na ktorú chcem položiť laminát, nie je rovná, preto potrebujem odborníka. V Hornbachu sa mi zdajú byť šikovný. Ďakujem pekne vopred za rady.
Odpovedať
@adriana_6 ked nie je rovna nic sa tym nespravis bude to vzdy nic moc, radsej yo vyrovnaj nivelakom ak sa da. Podlahu polozi sikovnejsia opica.
Odpovedať
Tak ako čakať od krivej podlahy že tam niekto položí rovno laminát ? Ako je to krivé ?Co to znamená. Nečudujem sa že si našla len negatívne recenzie ak si hľadala položenie laminátu na krivú podlahu :D
Odpovedať
Profilova fotka
Na krivu sa da polozit roovno podlaha a bude rovna pokial na nu nebudes stupat tam potom hrozi riziko zlomenia perodrazky. Ako bolo spomenute treba vyrovnat. Vsetko zavisi od toho ako moc je kriva niekedy staci v miete hrbu vyrezat lino ak sa jedna o rekonstrukciu panelaku alebo dat tensiu podlozku a do preliacin hrubsiu. Otazka ci zaplatis tu robotu navyse lebo tam platis najdrahsiu polozku CAS.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?