Máte skúsenosti s podlahou Parador Classic 1040?

nema niekdo skusenosti s paradorackou podlahou, uz sme ju skoro kupili,ale zastavil nas jeden pan s tym,ze vraj ma click len jednej strane a na dlasej snap ci ako sa to vola...a ze sa tam tvoria casom spary. vie niekto nieco? vdakaa
Odpovedať
Profilova fotka
ja uz mam parador 6 rokov a to ma vytopil aj radiator a podlaha je ako nova,v dalsich izbach mam ine a uz ta kvalita nemecka tam chyba teraz uz by som nevahal ze je o nieco drahsia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
máme jí doma druhým rokem položenou , jak je to s clickem už nevím, ale žádné spáry se netvoří ani náhodou. :-) tak buďte klidní...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
my máme doma taky parador, na chodbě, kde běhá 40ti kilový pes a malé mimčo vše háže na zem a 100% spokojenost...nikde ani škrábanec a spáry taky ne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
taky chceme objednat Parador, máme vybraný Dub přírodní 3 lamely.
Odpovedať
Profilova fotka
Špáry sa otvoria na každej zle položenej podlahe.To znamená ak je nerovný podklad alebo špáry spravil už montážnik. Už som videl zle položenú podlahu a stáva sa to vtedy ak sa do toho pustíte svojpomocne.Samozrejme že sa to netýka každého. Iný prípad zle položenej podlahy je malý alebo žiadny odstup podlahy od steny - vtedy vznikajú bubliny na podlahe a to je ešte horšie. Zdá sa to jednoduché ale treba si dať pozor a hlavne to zveriť odborníkovi.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako podlahar vam poviem ze sam som sa uz niekolko krat stretol s touto podlahov v bytoch a domoch a zatial som nemal ziadnu reklamaciu. Co sa tyka toho clicku pri tejto podlahe je to automaticky-clic,co v praxi znamena ze drzi sama osebe podlahu vkope.ak vam nikto povedal ze sa mu podlaha rozchadza,resp-spoje tak si ju pravdepodobne kladol doma sam bez odbornika.Mnoho ludi si mysli ze to zvladnu sami ale casom sa im ako vy hovorite zacnu otvarat spoje,samozrejme cest vinimkam. A este k tejto podlahe ma vysoku ochranu proti napucaniu a to v domacnosti vzdy pomoze. Odporucam..
Odpovedať
Profilova fotka
a čo tak kúpiť podlahu so špárami, momentálne je to in
Odpovedať
Profilova fotka
@kampeska S touto plovoučkou nemám zkušenost, ale my jsme koupili do přízemí plovoučku s 4-strannou mikro-drážkou Balterio Magnitude s chromovým efektem a jsme z ní nadšení. Do patra jsme chtěli vybrat už nějakou levnější a jak mám v oku tu naši vybranou, tak mi všechny jiné plovoučky připadají hrozně "placaté", lacině vypadající, žádná nemá takovou pěknou strukturu. Fakt nevím, co vyberu. Jak psal někdo přede mnou, ta drážka vypadá fakt velmi efektně...skutečně se to hodně podobá dubovým plaňkám. balterio je tuším belgický výrobek.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?