Máte skúsenosti s podlahou Marmoleum?

Máte niekto skúsenosti s týmto novým druhom podlahy, kladie sa podobne ako laminátová podlaha je vraj však teplejšia, ale čo sa týka vzorov no veľmi ma nezaujala, máte už niekto s ňou skúsenosti????
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa práveže marmoleum veľmi páči, keby bolo na mne, tak dám jednofarebné biele alebo do červena.. hodilo by sa to k ultramodernému štýlu, ktorý plánujem..len nemôžeme, lebo sa to vraj nehodí k podlahovému kúreniu..takže musím zabudnúť |-| ale kamarátka to má v byte a nevie si to vynachváliť..je to teplé, dobre sa to udržiava a bezpečné pre dieťa - pri pádoch ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
neviete kolko stoji takato podlaha? Vyjde lacnejsie nez laminatova?
Odpovedať
ahojte, no marmleum je velmi dobre co sa tyka tepelnych zvukovych vlastnosti.Je na zvazenie ci pouzit click system ateda pokladku ako plavajuca podlaha alebo si to dat nalepit a tym nemat ziadne spray a moznosti usadzania prachu, spiny. Je to nizkonakladove co sa udrzby tyka i ked pociatocne naklady su relativne vyskoe. m2 click systemu - je cca 1300SKK m2 lepenia - 1600SKK zalezi fsak od materialu
Odpovedať
Profilova fotka
ja idem na jar komplet prerabat kuchynu no a už i u nas padla volba na Marmoleum 8-) A to hlavne preto že mame komplet podpivničeny dom, takže koli tepel. vlastnosti,,,a udržbe...lenže ta cena za m2 :-x sa neda porovnat s plavajucou podlahou. Nie je tu niekdo kdo ma skusenost s marmoleu v kuchyni ? 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Poraďte mi, kde ste kúpili marmoleum? Potrebovala by som v Prievidzkom, Nitrianskom alebo Trenčianskom kraji. Rada by som tu podlahu videla naživo a samozrejme aj by sme ju chceli kúpiť.
Odpovedať
ahoj my budeme dávať na firmu ale chvíĺu to potrvá zatial rokujeme o cene unás bude toho veľa a musíme vyrieišť pár detailov, ale majú pekné farby vzoriek :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
my sa este len stavat chystame ale rodicia maju marmoleum v celom dome ( bungalov) a maju aj podlahovku a 100% spokojnost
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte! Nevie niekto link na marmoleum? Ja mám len na české stránky. Ďakujem.
Odpovedať
@penelopa Marmoleum predávajú v Breno, v Nitre majú koncom mesiaca dostať nové vzory.
Odpovedať
@hehave ďakujem.
Odpovedať
@hehave si si ista ze v brene ponukaju marmoleum? vyrobca je Forbo a pokial, viem tak Breno nie je distributor. ale pozri http://www.forbo-flooring.cz/sk/Komer... ja to len a len odporucam.
Odpovedať
@fiki05 ospravedlňujem sa, pomýlila som si to s moduleom.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@penelopa mas uz svoje Marmoleum? ak mas zaujem, daj vediet, mam s tym skusenosti co sa tyka predaja a montaze. ak budes mat zaujem, tak aj nejake foto z realizacii
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravim, ma niekto skusenost s marmoleom a davam si ho robit v Trnave?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Linoleum /marmoleum/ sme ako plavacku davali svojho casu do kuchyne. Bola to taka obyvacia kuchyna, tak reku, nech je to prijemne. Vybrali sme svetlu bezovu. Rozbalili balik, ked zrazu ostali niektore dosky skoro zlte. Skoro nas porazilo. Tak reagoval material na prirodnej baze na obycajne denne svetlo. Nic. Podlaha sa polozila a po niekolkych hodinach sa farebne zjednotila. Spokojnost.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Prosim vas, dali ste si niekto nakoniec to marmoleum? My mame malicke deti a celkom ma zaujima, ake je opotrebenie. Lebo desit sa, ze nieco nato vyleju a ja si to nevsimnem, alebo ked nato budu hracky padat, aby to nedopadlo ako drevo. dakujem za vase postrehy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?