Máte niekto skúsenosť s repasovaním parkiet?

Ahojte, chcela by som dať prebrúsiť a prelakovať pôvodné parkety v malom byte v BA. Máte niekto osobnú skúsenosť? Kto repasoval parkety vám a ako ste boli spokojní, prípadne koľko vás to celé vyšlo? Poprosím nejaké rady, postrehy. Budem vďačná za každú informáciu. Ďakujem.
Odpovedať
Mame renovovane povodne parkety, voskovym olejom, spokojnost , cena podla cennika
Odpovedať
@nouvela my sme si pozicali brusku - na den nas vysla aj s rucnou bruskou a kotucmi nieco cez 100 eur plus kupili sme profi lak od parketara ten stal cca 60 eur takze sme si ich do 200 eur v celej obyvacke (32 m2) svojpomocne zrekonstruovali :) ak mate stare komunisticke parkety z masivneho dubu alebo buku - vysledok je skvely, pretoze parkety su hrube a mohli sme si dovolit zbrusit par milimetrov z nich az na surove drevo, takze parkety su ako nove. jedine co je problematicke, je pekne ich vysparovat - ak sa totiz parkety hybu a vrzgaju, tmel sa postupne vytlaci von a vznikaju medzery. tiez poznam chalaniska ktory si parkety vytrhal, spravil novy podklad aby nic nevrzgalo atd, a poukladal ich naspat a az potom prebrusil, podla toho ci sa s tym chcete vyhrat - niekoho to moze bavit. co sa tyka parketarov tak ked sme zhanali cenovu ponuku, brusenie + lakovanie + sparovanie + listy by vysli cca 20 eur na m2 - co je dost velka investicia, ale do dreva sa oplati :)
Odpovedať
Dávno nám brúsila firma socialistické parkety. Urobili to pekne. Ale počítaj s prachom všade. Samozrejme budú tvrdiť že bezprašné brúsenie. Ale tomu never.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?