Parkety Parquet Mercado z Mercury Market - skúsenosti

Profilova fotka
Páči sa nám odtieň tejto značky a zvažujeme nad ňou, je 8 mm AC4 za 9.90 eu
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som akurát kúpil... :-D Ale ešte to len leží na kope... Parquet Mercado je len obchodná značka MM - treba pozerať na pôvod výrobku. Ja som kúpil od výrobcu KAINDL - takisto 8 mm. Značky Kaindl sa nebojím, je to Made in Austria. Musíš si odfotiť kód výrobku - nie rozsah doplnkov - a trošku pogoogliť...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
@inuska111 @leonardom ako ste spokojný s touto podlahou po rokoch?
Odpovedať
Profilova fotka
@tomasvrabel Po 4 rokoch: absolútna spokojnosť. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ja som spokojna, velmi , ale ku malym detom by som ju asi neodporucala , sem tam vidiet skrabance co riesim orechom - potrem ich a nevidiet ich , ale inak som spokojna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@inuska111 K tým škrabancom: laminát je odolnejší, než keby ste si boli kúpili drevo - to by ste ešte len videli tie škrabance - najmä v tom tmavom dekóre a proti svetlu... ;-) A pri tej cene to môžete za pár rokov vymeniť .
Odpovedať
Profilova fotka
@leonardom jasneeee, ved my sme velmi spokojni :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@inuska111 @leonardom Môžem Vás poprosiť nejakú foto tej podlahy? Nerozchadza sa Vám v spojoch? Prípadne má ju niekto z Vás aj v kuchyni? My tiež zvažujeme podobnú od rovnakého výrobcu ale iný odtieň.
Odpovedať
Profilova fotka
Nech sa páči navštíviť môj fotoblog - mám tam 2 domčeky, pozrite si NOVÝ. Mám tam zo 3 fotky. https://www.modrastrecha.sk/blog/leon... Farba skvelá - ani príliš svetlá, ani príliš tmavá... Nevidno na tom špinu, ani bordel.... tie škáročky sú súčasťou dekóru. Po 5 rokoch žiadne defekty. ODPORÚČAM...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?