Marazzi Treverkway

Prosim Vas, kto mi vie poradit, ako klast tuto podlahu? Z obrazku a popisu mi to nie je jasne :-. Chceli by sme to klast nejak pravidelne napr.: 90+90+90, dalsi rad 70+90+90+20, dalsi rad 50+90+90+40 atd....
Odpovedať
Profilova fotka
co ti brani si to nakreslit (napriklad na stvorcekovy papier) a pozriet sa ako to bude vyzerat. ak sa bude posuvat len o 20 mm tak to budu "sikme pasy. Ak pojdes na preskacku bude to zaujimavejsie.
Odpovedať
@wyrky nic mi nebrani, nakreslene to mam, vyhovuje mi posuvanie o 20cm, aj kvoli tomu, ze to, co z poslednej odrezem, vychadza pekne na zaciatok, takze odpad minimalny. Len neviem, ci to tak moze byt.
Odpovedať
Profilova fotka
pozri moj blog - foto, tiez sme na to najprv kukali ze ako na to? ale potom sa manzel az tak netrapil.. pretoze, ono je jedno, ako to budes davat,...cim "chaotickejsie", tym lepsie.. musis jedine dodrzat to, ze ten rozdiel - teda, ked sa bavime o pokládke nalavo - tak ten rozdiel by nemal byt viacej ako 22,5 cm, cize stvrtina ten dlazdice... neviem, ci je to zrozumitelne... skusila som to zaznacit... z toho obrazku nam to tiez najskor nebolo jasne.. no netrapili sme sa.. nejakou pravidelnostou co sa tyka jednotlivych radov... skus si pozriet moje foto a mozno ti to bude jasnejsie :) http://www.modrastrecha.sk/blog/bluci...
Odpovedať
Profilova fotka
a vlastne, v pripade tejto pokladky ti neostane velmi vela odpadu, takmer ziadny, pretoze aspon my sme vzdy ten zvysok nejakej dlazdice pouzili...ze sme nim zacali dalsiu radu... abo tak nejako :)
Odpovedať
@blucia79 Dakujem. No, tiez som pochopila, ze nie viac ako 22,5cm, len ma potom zarazila ta 30tka v obrazku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
nemate niekto tuto dlazbu v odtieni betulla alebo larice?
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat asi treverk mood rovere,novinka hned po treverk way,este lepsia podobnost dreva,inak larice je medova tepla,do oranzovo- bezova a betulla svetla az taka smotankova,idem do marazzi showroomu,byvam v Prahe,odfotim a poslem foto,inak treverk je najlepsia volba ci uz home,chic,way nebo mood,proste marazzi ma pekne dekory dreva za najlepsie ceny.a ze som toho uz videla hodne, najkrajsia dlazba v dreve od marazzi je treverk chic 150 cm format,luxus je to tazke vybrat odtien aby to ku vsetkemu ladilo
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@josie2 takisto sa rozhodujem medzi tymito dvoma odtienmi :) A kedze uz ubehol nejaky ten piatok od tvojej otazky, zaujimalo by ma, pre ktoru si sa nakoniec rozhodla? Potesilo by aj foto ;-) Dakujem!
Odpovedať
@olivia2011 rozhodli sme sa pre odtien betulla. Kazdy kto k nam prisiel sa pytal, ci je to drevo, sme spokojni. Fotku nemam, ak nezabudnem, odfotim, ked pojdem na dom.
Odpovedať
Jeeej, dakujem za info! A ak bude aj fotka, velmi sa potesim ;-) Kludne aj do IP. My sme tiez viac nakloneny pre betullu;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Akú farbu sparovacky ste dali k Treverkway Larice? Najlepšie od Mapei.
Odpovedať
@peter700 antracitovu
Odpovedať
Článok sa načítava...
@peter700 tiez som za antracitovu. s akoukolvek tmavsou dlazbou s dekorom dreva je najvhodnejsia antracitova. nadherne vynikne drevo a vyzera to uzasne. tiez sme dali antracit,len ma trapi udrzba. po case je akoby mukou posypana a neviem to nijako vycistit.
Odpovedať
Môžete mi urobiť aj fotku ako to vyzerá? Vďaka :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ideme dávať dlažbu marazzi Treverkway. Poprosím skúsenosti s pokládkou ...Ako je najlepšie dlažbu pokladať ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja planujem traverkfusion...bohuzial je to asi starsia kolekcia a nikde som nemala stastie ju vidiet nazivo. Tak troska risknem leeen stou sparovackou ste ma zarazili to veru neviem ani ja aku :-.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@hoblinka13 dobrý deň, prosím Vás Vy máte dlažbu marazi trewerkhome larice? Zaujímalo by ma, ako Ste s ňou spokojná, čo sa týka údržby. Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?