Malovanie podlahy z osb dosak

Ahoj nemate prosim skusenosti s malovanim osb podlah? Natierala som lakom trikrat a aj tak to vyzera, akoby tam nebolo nic.
Odpovedať
Profilova fotka
a co si od toho ocakavala.........??? ze ked to nalakujues.., tak to bude vyzerat ako namalovane.........../////??????? :))
Odpovedať
@mimms Videla som osb podlahu, ktorá ma inšpirovala, stála som na nej. Povrch má taký, ako som si predstavovala, že mať bude, t.j. povlak z laku. Moja to však nemá. Preto sa pýtam.
Odpovedať
@kaitara a tu osb dosku si vybrusila pred lakovanim?
Odpovedať
Robili sme to, 3 vrstvy = brusenie-lak-brusenie-lak-brusenie-lak. Prve brusenie odstrani nerovnosti. Prvy lak vyhne vlakna, preto znova brusenie pre nerovnosti Po druhom laku uz len zjemnenie - jemny smirgel, na to finalne prelakovanie. pred kazdym lakovanim samozrejme odstranit necistoty.
Odpovedať
@cache po prvy raz som nebrusila, potom trochu a na treti raz tiez len trochu. Samozrejme som necistoty odstranila. Moj povrch vsak nie je hladky uplne. Asi som zle prebrusila? Je to o tom? Pomoze, ked prebrusim a nalakujem este raz?
Odpovedať
@kaitara co znamena ze nieje hladky? OSB nieje uplne rovna ako papier, dyha ci hoblovany masiv, takze nejake nerovnosti tam podla mna budu vzdy
Odpovedať
@cache nechcem, aby bol povrch uplne hladky, nie som si ista, ci je podlaha doobre nalakovana, pretoze na nej nie je vobec vidiet, ze lakovana bola. Pouzila som ju, lebo som predpokladala, ze ked po nej pobehaju napr. Psy so spinavou labou a ked podlahy zmyjem tak sa do nej spina nevpije. Teraz som si ale nie ista. V izbe to vyzera ako na stavenisku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?