Lesklý verzus pololesklý gres

Do vstupnej chodby a kuchyne chcem dať rovnaký gres. Rozhodujem sa medzi lesklým a pololesklým. Viem, že lesklý je elegantnejší, no bojím sa či sa nebude v zime šmýkať, napr. pri snehových topánkach a vraj na lesklej sú vidieť, keď zasvieti slnko, čmuhy po umývaní. Tiež by ma zaujímala údržba pololeskleho gresu. Napíšte mi svoje skúsenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dali pololeskly vsade (chodba, kupelne), ale nam sa aj viac pacil ako ten leskly. Mal by sa aj lahsie udrziavat a na podlahe je to myslim praktickejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame leskly na celom prizemi a uz by som si ho veru nedavala. Presne ako pises, je na tom vidiet kazda spinka, kazda smuha a ked to umyvam tak to musim este pretriet handrou dosucha aby to nebolo flakate. O tom, ze biele miniskary su po 5 rokoch uz tmave a tym to uz nie je take pekne ako volakedy nebudem hovorit. Mam 2 male deti a podlaha je prakticky nonstop spinava.....nie som otrok domu, neumyvam nonstop, inak by som sa zblaznila. Moj nazor, gres uz nikdy viac! A hlavne nie biely, alebo bledy.
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne sa velmi paci lesky gres svetly, no bojim sa tej udrzby :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?