Laminatova podlaha kronooriginal a podlozka na podlahove kurenie

Potrebovala by som poradit. Vyberame laminatovu podlahu do rodinneho domu - novostavba. Vieme, ze topka je quick step ale ta je nad nase cenove moznosti. Pacila sa nam podlaha kronotex, ale nedokazali sme vybrat vhodny odtien pre nas. Aky mate nazor na podlahu krono original? Niekto chvali, niekto nadava a my mame uz z toho celeho hlavu v smutku. A chcem sa poradit aj ohladom podlozky na podlahove kurenie. Niekto povie ze staci parozabrana a texizol...ini zase ze uz su lepsie novsie ktore lepsie vedu teplo cez podlahu. Ake mate niekto skusenosti s kronooriginal a aka je teda vhodna podlozka? Dakujem za kazdy nazor :-)
Odpovedať
@i_vka Ja už 3 tyždne riešim podlahy a vypočul som si xx nazorov a zaver som si urobil taky: na podlahove kurenie plavajuca podlaha je najmenej vhodna. Keramicka ma najlepši prestup tepla, ale v lete na boso studena. Laminat ako keramicka v lete studeny. Všade mi odporučali v sučastnosti najviac preferovany vinyl. Ma najmenši tepelny odpor a pocitovo na nohy pri vypnutej podlahovke sa vraj približuje k drevu. Ale je to umelina. Nakoniec som sa rozhodol pre 13 mm drevenu s olejovoskovanou povrchovou upravou nalepenu priamo na poter.
Odpovedať
@i_vka ahoj my mame Krono Original / Variostep Classic / 5946 Dub Rockford pouzili sme podlozku taku ruzovu penovu, ale tym uz neviem nakolko nemam listok z obalu. zatial uplna spokojnost
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?