Pozor na podlahu Krono Xonic od Kronospan

Pozor na podlahu Krono xonic od výrobcu Kronospan (Kronooriginal). Výrobca je vždy Poľsko aj keď bude na balíkoch "Made in Germany". Predávajú to ako vinylovú podlahu ale od vinylu to má ďaleko. Je to len farba nastriekaná na obyčajný plast. Kto chce vinyl nech si radšej priplatí pár €. Je to len "poľský vynález", ktorý reaguje na zvyšujúci sa dopyt po vinylových podlahách.
Odpovedať
My mane tiez podlahu Krono, a raz sme ju uz museli celu vytrhat a reklamovat,pretoze akonahle sme spustili podlahove kurenie, tak sa nam totalne zacala nadvihovat a ohynat
Odpovedať
@dezider13 ahoj, ja som ju prave objednal. myslis ze ju mam zrusit?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Má ešte niekto s ňou zlé skúsenosti? Lebo jej uvádzajú 30 ročnú záruku, tak ma to celkom zaujalo. Čo vy na ňu?
Odpovedať
@majonez Objednali ste teda to Krono a ak áno, ako ste s ňou spokojný?
Odpovedať
@ufonec ahoj, az potom som videl ze uzivatel dezider13 sa regitroval iba v den pridania prispevku, takze to vidim skor ako ucelovo uskodit.. Ano objednal som aj polozil. Zatiam nemozem povvedat niec zle. Kladol som uz lamina, ale kladenie tohto vinylu bolo trosku tazsie (zamky su tensie-treba vacsiu presnost), ale inak vsetko ok..
Odpovedať
@majonez Ahoj, ďakujem za info. Ktorý dekor máš? (Fotka položenej podlahy poteší.) A nevidno na tom žiadne škrabance? Lebo v nemenovanom e-shope ma od nej odhovárali, že nie je taká odolná ako Gerflor a že bude hneď na nej všetko vidno, údajne aj keď padne na ňu lyžička.
Odpovedať
@ufonec záruka 30 rokov platí, ak to bude pokladať firma, čo má na to papiere a dá o montáži protokol. Pri svojpomocnej pokládke je 30 ročná záruka blud.
Odpovedať
@ufonec nasiel som nejaku foto. Neviem to posudit ci je nejaka o moc horisa ako ine, ale rozhodne znesie bezne zaobchadzanie bez skrabancov- pokladal som sam. Ja mam Sundance
Odpovedať
@majonez Ďakujem za info aj foto - pekná. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@majonez Dobry den, prosim vas ako ste s odtupon casu spokojny s podlahou? Prosim vas nedalo by sa odfotit este raz podlahu, uvazujem presne nad tym istym dekorom. Vopred vdaka.
Odpovedať
@malmi este nebyvame, ale je komplet polozena uz par mesiacov. Nemozem povedat nic zle na nu. Niekde som cital ze niekomu vrzgala, ale u nas nic, vsetko OK.. Mozem poslat ak nezabudnem..
Odpovedať
@majonez Oki, super. To znie fajn :).
Odpovedať
Článok sa načítava...
@malmi Nikdy som nepridaval fotky, tak dufam ze to bude OK..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
@majonez Dobrý deň, dvere ste dávali aký odtieň?
Odpovedať
@majonez dobrý deň prosím vás ako ste spokojní teraz, ak sa môžem opýtať na kronoxonic. Údržba, škrabance od stoličiek nábytku, priťahuje prach? Hocičo čo vás napadne? My uvažujeme kronoxonic len iný odtieň. Vďaka
Odpovedať
@zanet54 ahoj, byvame pol roka a zatial je to podla mna ok. Nedrzi sa prach, skrabance po beznom uzivani (stolicky/ nabytok) ziadne, ale mam 2 malych chalano ( 1 a 3 roky) a uz som nasiel asi 3 miesta kde uplne odlupili tu vrchnu vrstvu asi 5mm x 5mm. oni ju ale nesetria- trieskaju hocicim po tej podlahe a tak.. Oni by znicili aj nakovu.. Vo vysledku zatial nemozem povedat nic zle na tu podlahu..
Odpovedať
@majonez ďakujem veľmi pekne za odpoveď
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@majonez Dobrý den, můžu se zeptat, je podlaha stále pěkná i po nějaké době užívání? Děkuji,
Odpovedať
@andrea_havlikova ano stale pekna bez zmeny, ziadny problem ako som sa obaval..
Odpovedať
@majonez dobrý deň prosím aké máte interierove dvere aj odtieň ďakujem
Odpovedať
@jury240 ahoj, uz to je 2 roky tak nepamatam. Viem iba ze boli z Merkury Marketu nejaky dub.. Pobehal som celu TT a aj Ba a asi sa nam najviac pacili a este boli vtedy v akcii.. Skusim sa opytat manzelky vecer ci si nepamata..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja mám Krono .Po 3r nadávam katastrofa,áno 30 ročná záruka boli umna nafotili si ju a už 2 mesiac neodpovedajú asi reklamácia vyriešená 😤
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?