Kombinácia laminátovej a drevenej podlahy v dome

Máte to tak niekto? rozmýšlam, či to nie je somarina, a ako vyriešiť prechody... V spálnach a detskej by som dala laminát a v obývacej časti drevo (obyvacka, kuchyna, asi aj chodba, kedze nechcem mať nejakú lištu pred otvorenou obyvackou). Nemám rada laminát, najradsej by som vsade dala drevo, ale vyjde trocha draho. V spálni moc nie sme...v detskej by sa mozno hodilo drevo, kedze je teplé, ale v detskej bude zrejme lokálne aj tak koberec.
Odpovedať
Profilova fotka
My to tak zrovna nemame ale podla mna je to teraz taka normalna kombinacia lebo viacerym ludom to pride drahe aby do celeho domu davali drevo. Ked spravne nakombinujete farby tak to bude vyzerat dobre, nie je to ziadna tragedia, aku chcete mat tu drevenu podlahu v obyvacke?
Odpovedať
Profilova fotka
Hlavne z coho a ako povrchovo upravenu??
Odpovedať
Profilova fotka
Mohla si kľudne pridať aj fotky drevenej a laminátovej podlahy, ktorú chcete skombinovať aby sme vedeli posúdiť ako by to vyzeralo :) Lebo takto je ťažké povedať ako to bude vyzerať. Ale nemal by to byť nejaký strašný problém. Ak si nebudete vedieť dať rady tak podľa mňa keď sa spýtate aj v obchode kde to budete kupovať vám budú vedieť povedať či to nebude vyzerať zle.
Odpovedať
Profilova fotka
veď je to v podstate aj jedno nie? ja si myslím, že každý normálny človek si vie aj sám odhadnúť aké farby môže pri podlahe skombinovať a pri lamináte a dreve to nie je inak. neviem prečo by sa to nemohlo skombinovať, veď teraz sa už kombinuje asi všetko a toto je ešte taká bežná kombinácia, veľa domácností to tak má.
Odpovedať
ja totiz nepoznam nikoho, kto to tak ma... no, ludia sa tu radia aj o odtienoch, takze nie vzdy je to lahké pre kazdého
Odpovedať
Profilova fotka
@saimaa Ja mám kombináciu oboch, ale v opačnom garde. V spálňach mám drevo a ostatné laminát - ten treba vybrať vo farbe a vzore dreva.
Odpovedať
skor by som sla do kombinacie drevo a v spalnach celoplosne koberce, aj ked neviem, ako su ceny, ale my sme brali nejaky po cca 30 EUR/m2, co dost asi presahuje cenu lamina...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@saimaa tiež to tak budeme mať, akurát že drevo v jedálni, obývke a spálni a laminát v detských, hornej chodbe a hosťovskej.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?