Koľko vás vyšli potery?

Ahojte, viete mi poradit, kolko vas vysli potery za m2? prip nejaky tip na majstrov do IP... Budeme mat podlahove kurenie a sme z okresu Malacky.....
Odpovedať
1
2
20
Profilova fotka
no my sme v okrese TO, potery 280sk/m2 aj s materialom. Bez materialu 120sk/m2. Bez materialu sa Ti to oplati iba vtedy, ak si vies zohnat lacnu dopravu a lacny piesok, inak nie.
Odpovedať
tiez sme to preratavali a vychadza nam to tak lepsie, ze si to objedname aj s materialom... som preliezla uz cely internet a kazdy pise nieco ine :) co je lepsie atd :)
Odpovedať
Nam to robili majstri niekde od Dunaj. Stredy a komplet nas to stalo 220 sk/m2. ;-) ;-)
Odpovedať
Adriela: to je dobra cena :) vies mi poslat kontakt do IP? :-D a co to mate za potere? /druh, typ/
Odpovedať
Adriela aj ja si prosím kontakt ;-) a tiež druh,typ ;-) Ďakujéééééééééééééééém
Odpovedať
potery mame cementove nie sadrove, rovinatost pod parkety bola super. Kontakt skusim zohnat, lebo cislo sme dostali od kamarata a my sme si len dohodli termin a cislo sme si neulozili. Ale skusime ho opat ziskat.
Odpovedať
to by bolo supppper :) potom posli :)
Odpovedať
Prosim Ta posli aj mne kontakt na IP. Velmi pekne dakujem dopredu.
Odpovedať
Este doplnenie - kontakt na majstrov z Dun. Stredy, ktory Ti robili potery.
Odpovedať
Profilova fotka
Má sa poter polievať? Nám odporučili 10 dní vkuse polievať, ale nejako sa mi to nezdá :-. Nám robili tiež z okolia DS a za 3,40 Eur/m2 len robota, bez materiálu
Odpovedať
adriela, aj ja prosím kontakt na tých majstrov
Odpovedať
mimo temu ja stale nechapem preco to nenapisete do ip ze chcete kontakt ]-( ]-( fakt ma to tu rozculuje. mam sa dozvediet kolko koho vysli potery ale namiesto toho vzdy ked otvorim tuto temu ze je tu novy prispevok najdem tu aj mne posli kontakt. ]-( ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
@maruskach @adriela @csicsi Prosím Vás môžem poprosiť kontakt na tých čo Vám robili potery? ďakujem. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ozivujem temu - kedze tema je starsieha data, vie niekto prosim napisat, kolko aktualne vyjde m2 poteru (material+praca)? Vrela vdaka!
Odpovedať
Profilova fotka
Momentalne mam CP na jednu firmu zo Ziliny, cena poteru 9€/m2 pri hrubke poteru do 6cm, ploche 160m2. Garantuju rovinu 2mm/2m. Je to dobra cena?
Odpovedať
Profilova fotka
Nám budu robiť teraz v pondelok je to firma niekde od Galanty.Cena 3,30 eur/m2 bez materialu.Kedze mame betonarku a stavebniny cez cestu material si zhaname sami.Myslim ze je to dobra cena,len dufam,ze to urobia super.Inak firma z Bernolakova si pýta za m2 9,5eur/bez DPH aj s materialom.A to sa mi zdá vela.
Odpovedať
Cementove potery 9 eur\m2 140 m2-v cene material.plastyfikator,vlakna,kurenie radiatory
Odpovedať
Profilova fotka
@enjo_nunjo - tá cena je fajn, pochopiteľne aj s materiálom. :-N Aj my sme toľko dali.
Odpovedať
Ako je to s tymi vlaknami ktore sa pridavaju do toho poteru namiesto kari-sieti????Ma s tym niekto skusenosti???Je to take pevne potom ako keby tam bola kari?Dakujem
Odpovedať
@tiger16v ja som to dával do poteru. Chlapi čo mi to robili vraveli že je to ešte pevnejšie.
Odpovedať
@tiger16v Ešte pre upresnenie sú to polypropylénové vlákna. Mne to poter navýšilo o 0,5 Eura za štvorec.
Odpovedať
@dzusolm tak ale to musi byt zvlastny material ked je to pevnejsie ako kari-siet....a je to len polypropylen...ale jasne moze byt :-D velmi nad tym rozmyslam lebo ked si vezmem ze na stvorci je to len o 0,5e viac tak sa to oplati-za kari dam na 110m2 aj 300e alebo viac...
Odpovedať
@tiger16v Ja som mal karirohož kúpenú už dávno predtým a nedal som ju. Predám ju kámošovi do základovej dosky :-)
Odpovedať
@dzusolm Aha...ale do poteru by mali ist trochu vacsie oka a tensia karisiet ako do zakladovej dosky...aku si mal kupenu?
Odpovedať
Profilova fotka
Cez Doprastav, cementovy poter, ziadne karirohoze, 5m3, tj 8 m2 vyslo s pracou cca 1200 Eur. Dokonale rovne, pokladka s dovozom trvala do 3 hodin.
Odpovedať
@tiger16v karirohož bola 6/150/150
Odpovedať
Nám robili potery fi Mipo, je z okresu TO, majú pobočku v Bernolákove, cena bola 8,90eur za m2, ale musím povedať, že tie podlahy sú perfektné, proste celý dom jedna rovina, úplná paráda... http://www.potery-mipo.sk/KONTAKT/Vla...
Odpovedať
poprosim o radu, pred troma mesiacmi nam robili cementove potery a cca asi po dvoch mesiacoch sa nam viditelne zdvihli vsetky rohy v kazdej miestnosti aj 5 mm. volal som do tej firmy a povedali mi ze bol prievan plus teplo tak sa prehli podlahy ,povedali ze mame polievat 3 dni a zatazit betonovymi kockami a pomohlo, ale po case zas sa potery prehli naspet...... da sa s tym nieco robit? ma niekto rovnaky problem?
Odpovedať
Profilova fotka
Zdvihnutie rohov (vyklenutie) poteru je spôsobené nerovnomerným vyzrievaním poteru v celej jeho hrúbke (funguje to ako bimetalický pásik) a prejavuje sa hlavne pri nevhodnom prekurovaní podlahového kúrenia, ale aj, tak ako ti povedali, nadostatočným ošetrovaním poteru počas celej doby vyzrievania. Problémom je, že zvyčajne sa tento stav nenapraví (ani zaťažovaním), a že po čase môže prísť k odlomeniu rohov poteru a defektu v nášľapnej vrstve. Vyklenuté rohy poteru je možné podliať zálievkovými (vysokotekutými) maltami na to určenými (napr. Mapefill), buď cez dilatačnú škáru, alebo cez navŕtaný otvor. Nerovnosti na povrchu vyrovnáš zbrúsením, príp. samonivelačnou stierkou.
Odpovedať
@sharmana Ahoj Ake potery ste dali za tu cenu 8,90.
Odpovedať
1
2
20
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?