Koľko stoja drevené parkety v Taliansku

tak, baby, ktore zijete v taliansku, poradte dobre firmy a dajte rady pri stavani/rekonstrukcii domu/bytu.. mna by najviac zaujimalo, kolko asi stoja drevene parkety v taliansku... pocula som, ze su tu nehorazne ceny!! poradi niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
ja ti len pisem aby som ta trochu rozveselila. Netusim kolko stoja parkety v Taliansku. Skus na googli daco najst pekny vecer
Odpovedať
dakujem za rozveselenie :-D :-D si zlata :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
francy ked v taliansku su nehorazne ceny,neoplatilo by sa ti prist na nieakom vätšiom picape vystihnut akciovu cenu ako napr. ja ked som robila podlahy bol v Baumaxe týžden pla.podlah a pod. a fakt finančne akože nebolo o čom...vieš ked slovaci chodia do polska na kuchyne tak taliani môžu chodit k nám na podlahy ;-) :-N tod môj tip,,, Mna tu v TO vsetci predajcovia odhovarali od nakupu v NR ze to je také a hyntaké nekvalitne, až na to že oni ponukali polske a v Baumaxe som kupila nemecké a na metri štvorcovom to robilo i 150,-sk rozdiel.
Odpovedať
no mne tu tiez povedali, ze tu su podlahy hrozne drahe, ze to je luxus =-) :-D oni tu maju na bytoch vascinou dlazdice alebo take nieco ako terakota, neviem presne, aky je to material.. ale je to hrozne na udrziavanie.. asi fakt to budem musiet doviezt zo slovenska..
Odpovedať
Profilova fotka
min.leto som bola v taliansku,a maš pravdu v celom apartmane boli dlaždice-no ale zase bolo to prijemne chladivé kedze vonku bolo 35C :-) lenže to bolo pri mori. Takže i ked sme nazvlákali piesok s pláže /čomu sa nedalo vyhnut/ bolo to fajn na udržbu ;-) Ked tam to maju ako luxus :-N tak si ho pekne dovez s NR. a to budu čumeť =-) x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Kočky a v ktorých častiach Talianska Ste? Moja kamarátka je na Sicílií, jej manžel robí kamenára.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?