Kde sa dajú pozrieť schody so železnou konštrukciou?

Profilova fotka
Mate niekto skusenosti so schodami na poschodie RD, ktore maju zeleznu konstrukciu??? V konecnom vizuale budu oblozene drevom a "plne" /nie "derave"-neviem spravny vyraz/. :-) Ak by tu bola uz taka tema, prosim presmerujte ma, dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@hanka274 Ahoj...presne take mame, ale este nie su nedokoncene. V mojom fotoblogu najdes len zeleznu konstrukciu, ktoru chceme oblozit presne tak ako popisujes + pod schodami ulozny priestor ako je na obrazku v albume. Ak budu hotove dam foto....
Odpovedať
Profilova fotka
ano ulozny priestor, planujem namiesto spajzy, ktoru nemame, resp. sme zrusili, na potraviny a tak... idem kuk album.
Odpovedať
@hanka274 takéto niečo... ;-) je to montované na kovový nosník v strede a na bokoch sú železá navŕtané na stene.
Odpovedať
Profilova fotka
ano ano ano, nieco taketo presne... to je tvoje, montoval si to ty?? skusenosti, montaz?? nehybu sa tie schody, ja mam z toho take obavy, ze sa hybu, no zaroven nemam dako zaujem mat monstra typu betonovych ci ytongovych schodov...a manzel dosiel s tymto napadom, tak ma to zaujima... dik. :-)
Odpovedať
@hanka274 montoval som to ja...zákazník si sám urobil konštrukciu .Stredový pás bol 12 mm hrubý plochý plech a na tom navarené L profily 30x30mm .Na stenu na hmoždinky navrtané 30 ky profily .o a na to sme dali bukové stupnice a podstupnice.Tie sa skrutkovali odspodu a lepili do špeciálneho lepidla aby sa predišlo vrzganiu či nejakému pohybu.Potom ešte urobili pod to zo sadrokartonu nejakú stenu aby dosiahli úložný priestor.
Odpovedať
Profilova fotka
dik velmi za info, dam prectat drahemu urcite, lebo je to u nas uz aktualne... ten ulozny priestor myslis v samotnom schodiku, ci pod schodiskom ako tak??
Odpovedať
pod schodiskom ...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
no? co poviete?? navrhy, pripomienky, pochvaly vitane :-D :-D :-D zelezna konstrukcia vyrobena z vytahu, ktory sme tiez vyrobili co manzel mal zelezo a vyuzili pri streche /posledna foto/... celkove naklady /zatial/ schodov su asi iba kotuce :-N :-N Schody maju docasne dosky a su otvorene, finalne budu uzavrete, plne a oblozene z normalnych novych peknych dosiek a pod schodiskom ulozny priestor. Mame zvyseny strop na prizemi, takze schodisko v projekte islo bokom a zacalo sa namahavo ratat a ratat nad novymi...vyska je tusim 19cm, uplne v pohode. V albume su aj ine fotky, prvy schod je vysoko, pretoze nie je este ani podlahovka ani poter /cca 13cm/ a tiez posledny horny. Takze?? :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravím, chcela by som sa opýtať, ohľadom tohto vášho schodiska. My ideme mať úplne také isté, ešte aj tvar. No zatiaľ je to len na obrázku. Chcela by som vedieť, že koľko vás vyšiel ( cena) materiálu cca, lebo každý mi vraví, že ten materiál je neskutočne drahý a že to si môžeme dať rovno urobiť na kľúč také schody. Moooc ďakujem s pozdavomJana
Odpovedať
Profilova fotka
@hanka274 gratulujem, zvladnute na 1.Urcite budu pekne ako pozeranm na tu konstrukciu. mozem vam poslat nejake foto co vy na to? Tych fotiek mam viac
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@hanka274 škoda, že nevidno bližšie, my sa chystáme na rovnaké a svojpomocne a už teraz v noci nespím, že ako to urobíme :) veľmi pekné, palec hore :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?