Kde sa dá lacno zohnať dlažba Premac Poligono?

Ahojte... ma niekto zamkovu dlazbu od Premacu Poligono? Da sa niekde zohnat aj lacnejsie ako je to na stranke premacu co je 24e bez dane?
Odpovedať
este som zabudol na link ;-) http://www.premac.sk/betonove-vyrobky...
Odpovedať
videli sme ju vo vzorkovni v Premac BA, je to krásne a hlavne neopozerané len cenovo bohužiaľ nebezpečne blízko Semmelrocku a ich výrobky sú už v tej kategórii pestrejšie. Vážne sme nad ňou uvažovali ale pri 200m2 idú žarty bokom :-(
Odpovedať
@zamotek vsak to... presne ako pises, ja som nasiel napodobeninu od CS betonu ale ta sa neda ukladat rovno, cize sa moc neda pouzit na chodnik siroky jeden meter (http://www.csbeton.cz/katalog/cs/zamk...) Pre aku dlazbu si sa potom rozhodol?
Odpovedať
no špekulovali sme neuveriteľne dlho a nakoniec sme to vyriešili šalamúnsky. Terasy a okolo bazénu bude mrazuvzdorná dlažba 1,2mm z Hornbachu za 13 Euro, niečo ako štielaný kameň v antracite a chodníky s prístupom k domu niečo zo Semmelrocku keď budú akcie, spravidla majú zľavy 15-30% tak snáď natrafíme. Dopvtedy musíme vydržať chodiť po štrku :-) Bohužiaľ je to otázka peňazí. Ak by som mal 50m2 tak uvažujem inak ale pri tých plochách to je skrátka šialenstvo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?