Kde kúpiť podlahu viď. foto?

Profilova fotka
Prosím o radu, kde by sme kúpili plávajúcu podlahu ako je na fotke.
Odpovedať
Profilova fotka
Nepíšeš, či ide o drevo, alebo lamino...(?) Ale napr. v Merkury Markete som videl niekoľko takýchto dekorov....
Odpovedať
obrazok je ztadeto: https://www.armstrongflooring.com/com...
Odpovedať
Merkury ;-) Tiez sa mi hrozne lubila :)
Odpovedať
My sme kupovali v tomto obchode https://www.domand.sk/podlahy/laminat... , ale asi som ti moc nepomohla,nakolko som zdaleka . Skus pobehat aj mensie predajnicky vo svojom okoli,urcite sa pradavaju aj tam. Mame tu v hnedom odtieni,v skutocnosti je ovela krajsia ako na obrazku.Je naozaj pekna,dokonala imitacia dreva,dobre sa udrziava a vacsina navstev sa zohne a smatra rukou po podlahe,lebo si myslia, ze je to drevo ;-) m2 stal okolo 12 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, podobné dekory má aj značka laminátovej podlahy kronooriginal - napr. dekor: art works http://www.dverepodlahy.sk/dverepodla...
Odpovedať
Profilova fotka
u vas si uz obchody pobehala? :) my ked sme hladali konkretnu podlahu do bytu mojich rodicov tak sme pobehali vsetky velke obchody, hladali vsade na internete, nikde nic a nakoniec sme nasli presne taku ako mamina chcela v takej mensej predajnicke u sukromnika :)
Odpovedať
Ja som minule takú videl sa mi zdá, že v Merkury alebo v Obi. Povedal, by som, že je to celkom dostupný vzor, len treba pohľadať a poprechádzať sa po predajniach.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak to má byť laminátová podlaha takéto niečo podobné som videl asi v každom obchode od obi, cez merkury a aj v hocktorých stavebninách. Stačí pobehať
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, alebo podlaha Egger, kolekcia na rok 2018 : http://www.parketyelbo.sk/dub-abergel...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?