Kde kúpim v Košiciach gresovú dlažbu?

Prosím Vás poraďte mi, kde sa dá v Košiciach kúpiť kvalitný, ale za normálnu-nie prehnanú cenu gresová dlažba. Vopred ďakujem za pomoc a osobné skúsenosti... :-)
Odpovedať
skus Kerko, Robkerk, kerimax ... Hornbach, Baumax ...
Odpovedať
... pripadne kupelnove studio Solidstav alebo Kupelnove studio v Jumbocentre, aj v Empirii maju nieco vystavene
Odpovedať
Neviem či sú takéto rady niečo platné lepra. Som tu nový a tak to neber osobne. Ja byť kretou, čakal by som konkrétnu radu kde kúpiť a za akú konkrétnu cenu. Možno sa to na modrej streche nedá, lebo to niekto považuje za reklamu a tak sa vopred ospravedlňujem. Ja si to predstavujem tak, že si napíšeme, že som kúpil niekde za nejakú cenu a pri nejakých podmienkach. Odstránili by sme tým behanie po predajcoch a hranie sa s nimi na slepú babu. Tou slepou babou, sme stále len my.
Odpovedať
kosice niesu dedina, je tu viacero kvalitnych predajni ... je len na nej, je lepsie 1x vidiet ako 10x citat
Odpovedať
lepra,priatel...obom ďakujem...ale musím sa postaviť za priateľa... ;-) tie rady som chcela naozaj konkrétnejšie...veď ja viem, kde aké kúpelňové štúdia sú...mám ich zbehané, ale vtedy som ešte gres neriešila..teraz som chcela konkrétnu radu, osobnú skúsenosť...mám doma malé bábo, takže s ním je ťažko behať, zisťovať, pýtať sa...preto som mala predstavu, že mi zopár typov dáte, aby som sa zamerala práve na ne, mala mänší okruh na zvažovanie...takže čakám prosííííím ˇprijatelnejšie rady...vďaka :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?