Kde kúpim lišty na podlahu?

Poradte obchod kde by som mohol dostat kupit listy na podlahu medzi dlazbou a plavajucou podlahou.Chcel by som kupit leskle mosadzne nie umele. kde v okoli Nitry . Dik
Odpovedať
Zalezi od toho aky velky rozdiel vysky medzi dlazbou a plavackou. Vhodne listy dostat asi kdekolvek predavaju podlahy. DKP na Bratislavskej, Diego-Rmdoor na Novozamockej. Osobne by som odporucal hlinikove-nalepovacie a farba podla vyberu,nakolko ide o prechod roznych materialov a vysok. Predpoklam ze pod podlahou ze poter-beton mazanina.
Odpovedať
ja zas listy prechodove nikdy viac, uz sme mali tri byty asi a v dome sme konecne listy nedavali,nevyhoda,ak to asi nenamontuje odbornik,tak to netesni casom,podlahy su vatsinou neni rovne a vznikaju spary kde sa usadzuje prach, dnes mame prechody bud v jednej rovine parkety a parkety a ked sa tam napajala dlazba dali sme tam tmel a neni problem,mas na vyber aj tony rozne a zarezavali sme to maximalne aby tam bola tenucka spara,super . :-)
Odpovedať
Kupili sme v beznej predajni podlah, myslim, ze uz takmer vsade maju celkom dobry vyber. Ak mas rovny povrch, nie je dovod sa obavat.
Odpovedať
Profilova fotka
@imichal ja som kupil paradoxne najlacnejsie v Baumaxe :)
Odpovedať
ked som bol bol v baumaxe tak tam mali len umele.ja chcem leskle bud hlinikove alebo mosadzne.hadam najdem nejaky obchod v nitre alebo okoli kde ich maju.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?