Kari siete do anhydridu

podla kurenara nema ist do anhydridovej podlahy karirohoz /zelezo)iba antikora.Stotoznujete sa s nim?Anhydrid je agresivny voci zelezu?Potrebujem uchytit na karirohoz podlahove rurky .Dakujem za info.
Odpovedať
ano, zelezo tam nema co hladat
Odpovedať
anhydrid ho rozlozi?,preco tam nema byt?
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak. V ziadnom pripade nedavat karirohoze do anhydridu. Pouzi systemove dosky alebo klasicky poter.
Odpovedať
nemas v podlahe izolaciu, o ktoru sa tie trubky daju uchytit?
Odpovedať
dakujem, bude tam betonovy poter
Odpovedať
dnes uz je vela prvkou na podlahove kurenie, ved su aj fixacne plastove prvky krore sa zapichavaju do EPS, ci systemova dosta s povrchom textilie a rurky su obalene samoprichytavanim ako u suchecho zipsu. skvor odporucaju Anhydrit na podlahovku.
Odpovedať
izolacia ano,ale na izolaciu ide 15cm polystyren ,nato 4mm karirohoz do ktorej dam plastove uchyty a do uchytov vtlacim rurku,nebudem davat systemovu dosku ,mam to odskusane,ale ten anhydrid je pekne rovny ale nevadi,aj beton je dobry
Odpovedať
@hajana3 Nedavaj ziadnu kari rohoz. Zbytocne vyhodene peniaze. Normalne nacvakaj rurky priamo na polystyren ako to mam ja a potom zalej anhydritom ... Beton nie je dobry na podlahovku ...
Odpovedať
Profilova fotka
@pivec veru tak, asi ako nie je dobré, keď sa laici vyjadrujú k odborným témam. Anhydrid a bet. poter sú dva druhy stavebného materiálu, ktorý plní rovnakú funkciu.
Odpovedať
Profilova fotka
@hajana3 nedavaj zelezo.na pps daj um.uchytky na Podlahové rurky.
Odpovedať
Profilova fotka
Mal by som otázku k anhydridovému poteru. Čítal som, že po vytvrdnutí nesmie anhydrid prísť do styku s vodou. Ako je to myslené? Čo sa mu pri styku s vodou stane: Čo ak mám anhydridový poter a praskne mi vodovodná trubka? Čo potom? Vie mi niekto povedať? Ďakujem.
Odpovedať
Anhydridový poter nie je potrebné vystužovať kari sietou, poží systémovú dosku. Anhydridový poter mesmie byť trvale vystavený mokrému procesu, vlhkosti ( síran vapenatý - ahyddrit) . Na druhej strane má lepšie tepelnoizolačné vlastnosti pri podlahovom kúrení. Jeho hrúbka na podlahovom kúrení sa pohybuje od 35-50mm. Nemusí mať v miestnosti dilatácie ak nie sú priznané v podlahovom kúrení, ale obvodové steny musia byť odizolované hr. 10mm.A samozrejme je samonivelizačný.
Odpovedať
Článok sa načítava...
toto sa da kupit vsade kde predavaju kurenarske veci. nic viac neries...
Odpovedať
@jamk1 Nic sa mu nestane. Kludne ho mozes zaliat vodou, on sice na povrchu trochu zmakne, ale potom ked vyschne, tak je zase tvrdy ako skala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 anhydrid je sádrový materiál, dočasné povrchové zvlhnutie a následné uschnutie nemusí mať následky, trvalé vedie k rozpadu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?