Kapilárne rohože - máte s nimi skúsenosť?

Ahojte neviem sa tu dopátrať nič o kapilárnych rohožiach / vaše skúsenosti atď /. Všetko čo som čítal bolo staré a len samé dohady. Máte to už niekto alebo dajte nejaké info / kotol atď, cena /. Čo som zistil ja tak m2 kapilárnych rohoží stojí cca 25€ + rozvádzače atď. Ďakujem . Nepíšte veci ako načo ti to je atď, ale nejaký ten vtip sem hodiť môžete :-D
Odpovedať
@blackomt nam ich prave instaluju, davame ich na strop, v kupelniach aj do podlahy, takze realne skusenosti budeme vediet posudit mozno az o rok. Ako zdroj kurenia davame TC. Ta cena 25 € je len za rohoze, k tomu preba prirarat montaz cca 17 €/m, rozdelovace 200-400 €, skrine na rozvadzace 70-90€, spojovaci material, regulacne hlavice...ta cena sa velmi rychlo nabali a je nakoniec aj dvojnasobok ceny samotnych rohozi.
Odpovedať
@kivcek Prosím ťa mohol by si mi napísať cca. cenu koľko ste do toho dali aj s tým čerpadlom? Môžeš do IP.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Nasiel som tuto temu a pozeram ze uz aj ten rok nejak ubehol. Na internete o to nie je nejak vela info tak sa chcem spytat ci by sem mohol niekto uviest skusenosti a hlavne cenu. Dakujem
Odpovedať
@magnus020 my vyuzivame kapilarne rohoze od januara. mame ich iba na strope, v kupelniach aj na podlahe. zatial spokojnost. je to prijemne teplo, system je velmi reaktivny (za cca 1 h teplota vstupla o 0.5 °C). Cenu som uvadzala vyssie. Chladenie sme este neskusali.
Odpovedať
Profilova fotka
@magnus020 ako to ze mame rovnaky nickname?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@uzexistujem nuz niekedy je aj ziadna odpoved, velavravna odpoved.
Odpovedať
@magnus020 ak ide disociativnu poruchu identity, nie len nickname mate spolocny.
Odpovedať
@uzexistujem Staviame s manželom dom a tešíme sa na rodinku :-) Oslovili sme jednu nemenovanú firmu, ktorá sa špecializuje na kapilárne rohože a ponúkli nám zoznam referencií a kontakty na ľudí, ktorý už bývajú. Spätná väzba bola príjemne pozitívna. Mňa zaujalo najmä to chladenie, ktoré chceme využiť so studne bez tepelného čerpadla. Okrem iného studený prievan bežnej klimatizácie ktorá je v práci ma dosť obťažuje.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?