Kamenný koberec v interiéry

Zdravím .. Chcem sa opýtať , či má niekto skúsenosť s kamenným kobercom v interiéry? Údržba? Čistenie? Nezanáša sa to špinou?
Odpovedať
Zanasa sa to špinou rovnako ako všetky ostatné povrchy, ale... Neviem si celkom dobre predstaviť ako to chceš umývať. Prečo práve kamenný koberec?
Odpovedať
@topfield da sa to urobit aj tak, aby tam nebola struktura a bolo to hladke... bezne to tak robia v sprchových kutoch
Odpovedať
@godfather myslíš technológiu čo sa kamienky zalievaju takým akoby epoxidom?
Odpovedať
Profilova fotka
@mykio co ta viedlo k takemuto napadu?
Odpovedať
Profilova fotka
@mykio Ak sa ti to velmi paci, tak sa porad s naozajtnym expertom. Art4you je profi firma, pre okolie Kosic.
Odpovedať
@slavoducar ... Art4you som oslovil a aj to budu robit , len som chcel vediet ci stym ma niekto realnu skusenost v domacnosti.
Odpovedať
aj ja som to videla poslednu dobu aj do interierov davaju,ale nechapem ved vonku to prepusta vlhkost cize dazd ,do vnutra sa musi teda miesat nieco ine....zaujimala by ma cena na m2okolie ba a ci neprepusta vodu a ci je to jednoliata plocha...
Odpovedať
Profilova fotka
@mykio teraz v poslednej dobe dávali kamenný koberec v relácii Jak se staví sen ...http://bydleni.idnes.cz/jak-se-stavi-sen-0i9-/rekonstrukce.aspx?c=A150611_161322_rekonstrukce_rez
Odpovedať
je to z pohladu dizajnu velmi pekny koberec... tak ako o vsetko aj o toto sa musis obcas starat a vycistit 8-)
Odpovedať
kamenný koberec pre exterier dopočujem zhotoviť z drobnejsieho kameniva, napriklad frakcia 2 -3mm maximalne frakcia 3 - 5mm. Pre exterier sa realizuje zväčša kamenný koberec s uzatvorenou štruktúrou, čo znamena, že póry kamenného koberca sa uzatvárajú akrylátovou živicou. Potom je povrch bez špár a je ľahko čistiteľný. Takýmto spôsobom sme realizovali napriklad 550m2 kamenného koberca v jednom rim. kat kostole v Košiciach ale i v rodinných domoch. K čistiteľnosti ešte poviem toľko, že sme realizovali kamenný koberec s uzatvorenou štruktúrou z bieleho mramoru v kuchyni a obývačke. Pri "kolaudácii" sa majiteľovi vylialo na podlahu červené víno. To stačilo poutierať a podlahu prebehnúť mopom. Žiaden flek neostal. Toľko moja osobná skúsenosť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?