Je dobré zladiť farbu podlahy s vnútornými dverami?

:-|
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si skor davali pozor na kombinaciu dveri a okien. Okna mame antracitove a dvere biele. Myslim, ze s bielou sa lahsie kombinuje aj farba podlahy, aj stien.
Odpovedať
@niki415 samozrejme ze je dobre aby tieto zakladne veci v interieri ladili :-) ale zladit neznamena, ze to musi byt vsetko v rovnakej farbe - to si vela ludi uplne zle vyklada... naopak, podla mna je dost pruser a strasna nuda ked je vsetko v rovnakom dekore. ako pise @mom3 - biele dvere, antracitove okna a napr. drevena podlaha - kazde je ina farba a ladia spolu krasne :-) a k bielej podlahe a ciernym oknam ide aj siva, aj bezova dlazba. cize fakt to su dobre farby okien a dveri... akonahle su dvere napr. v dekore dreva, tak uz je to tazsie zladitelne... lebo podlaha moze mat jednak inu farbu (niekedy mala odchylka v odtieni vie narobit paseku), ale ide aj o hustotu a vzor, alebo smer kresby "dreva" (dyhy, laminatu - podla toho kto co ma...). takze kombinacia ktoru napisal mom3 je urcite zaruceny dobry recept :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no, my mame podlahu a aj dvere ton v tone --- lenze my mame bytik co ma 56m2 a tri izby.... takze do tohto priestoru jedine svetle veci a velmi podobne.... vo velkom byte, co som mala, som mala dvere a podlahu prave naopak - v kontraste... a tiez to velmi dobre vyzeralo.... ale to tiez zalezi aj od nabytku, ktory tam chces dat...... je to proste o tom, ako priestor posobi ako celok.. pretoze naozaj nie je nic horsie, ako prist do bytu, kde je podlaha dub, dvere buk, okna ceresna a nabytok wenge.... brrrr.... ]-( ale zase - je to o vkuse majitelov a obyvatelov :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?