Hydroizolacia okolo kupelnovej gulicky

Robim dlazbu v kupelni, pod nu som natieral na poter kupelnovu hydroizolaciu od Den Braven. Problem mam s tym, ze v strede kupelne mam gulicku a neviem ako spravne napojit tuto hydroizolaciu na gulicku? Pripajam fotku... Ked zozeniem predlzovaciu tvarovku na tu gulicku, poter dobetonujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Na napojenie hydroizolacie je tam ten tanier, ten mal byt vo vyske vrchnej hrany poteru. Nadstavec sa zrezava podla hrubky dlazby a lepi bodovo do silikonu, prip. polyuretanu. Na napojenie izolacie na manzetu podlahovej vpuste sa pouzivaju tesniace PVC tvarovky.
Odpovedať
@peterpb nasiel som nejaky navod na to, je tam viacero sposobov montaze, v kazdom pripade je ten tanier pod poterom... na druhu stranu, je tam jeden sposob, ktory vyzaduje tanier, ale je to iny komponent, typujem, ze za par desiatok eur. http://www.viega.cz/cps/rde/xbcr/cs-c...
Odpovedať
nikto neporadi?
Odpovedať
pouzil som tam tu predlzujucu tvarovku, poter som dobetonoval... teraz by ma zaujimalo, ako dlho treba cakat kym na ten beton budem moct naniest hydroizolacny nater a nalepit obklad? Pomoze ho obcas ofukat teplovzdusnou pistolou? :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@peterpb dobre to ma spravene ... kukni si navod vyrobcu... k tomu predlzovaci medzikus na dorovnanie ku kachlickam...niekto to omotava dilataciou podlahovou okolo...na vrchu sa pritrie flexi lepodlom nasledne hydroizolacia tekuta 2x medzi to butilova manzeta...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?