Francuzke okno prechod na podlahu

Chcel by som poriesit jedn problem a to ze fr. okno mam na ytong tvarnici vo vyske 20cm k tomu pojde izolacia poter a dlazba no a (vid. obr) ako poriesit ten prechod - kde pocitam ze ak sa nieco v podlahe usadne moze mi v tom mieste prasknut dlazdica. -alebo tu tvarovku ytong zrezat na risku ramu fr. okna aby sa k ramu prolozila nejaka dilatacia a ten ram sa prilial s poterom ?
Odpovedať
Profilova fotka
Zrezat určite. My sme nechali a pri dlazbe na chodbe je problem. Proste praská to tam. Laminatka si v obyvacke poradila, to je v pohode.
Odpovedať
@pby vsak tie dvere mas akoze zapustene v stene a predpokaldam ze dlazba ti nevyda presne na hlbku zapustrenia dveri, tazke dlazbu budes davat od rohu popri stene a ten kusok co bude na ytongu sa musi zrezat tazke medzeera bude presen nad dilataciou, to mozes vypnil sulikonoma hotovo. Ak nechapes, povec obetujem sa a hodim obrazok.
Odpovedať
@sysell neviem ci chapem.. ano dlazba by mi podla predpokladov mala vychadzat cca pod urovnou ramu fr. okna cize asi tak ako je schod toho ytongu alebo az pod nim - myslis ze tam ako mi konci ytong napoji dlazba alebo doknocna jemne pod jeho urovnou a ten ytong bude ako "stena/schod" pod ramom ? niecot take : http://img.topky.sk/mojdom/big/124185... -ja som to ale chcel s EPSko aleno poterm dostat tak aby som to mal takto bez schoda - nieco take : http://www.svepomoci.cz/galerie/3225-... lebo ak spravne chapem- tak ten schodik na fr okne vadit nebude ale na vchodovych dverach ?
Odpovedať
@pby tie dlazdice das takto nejako cize nepojdu ponad spoj ytongu a poteru, sparu vyplnis silikonom, cize to bude pruzne oddelene.
Odpovedať
Profilova fotka
urobis najlepsie podla mna ked to zrezes, tak budes mat aspon akotaku istotu ze to nepopraska
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?