Farba Zebrafix. Nevsiakne do polystyrén betónu?

Profilova fotka
máte niekto skúsenosti s farbou Zebrafix? Používa sa na kreslenie prechodov pre chodcov a iného vodorovného značenia na cestách a chodníkoch. Chcem ňou natrieť podlahu na povale, ktorá bude slúžiť len ako úložný priestor, len neviem či sa nevsiakne do polystyten betónu, z ktorého máme spravenú izoláciu? :-.
Odpovedať
Tieto farby su rychloschnuce urcene na pouzitie na cestach, ktore su logicky dobre vetrane. V belgicku nejakym spekulant takouto ukradnutou farbou namaloval pivnicne priestory. Farba zacala rychlo schnut vznikli nebezpecne vypary a explodovalo to. Dom mal porusenu statiku, museli ho zdemolovat a poistovne samozrejme nic nepreplatili. Takze pozor !!!
Odpovedať
Profilova fotka
hmm, ja som medzitým volala do Matadorfixu, kde to vyrábajú a jpredávajú, a ich chemik mi povedal že oni si s tým tiež natierajú garáže pivnice a tak, že je to veľmi dobre udržiavateľné. Je ale fakt že mi povalu veľmi vetrateľnú nemáme. ďakujem za info
Odpovedať
obsahuje to toulen a benzin ako riedidla aby to rapidne schlo. hlavne to treba dobre prevetrat, ked sa to natiera. Potom s tym uz nebude problem.
Odpovedať
Profilova fotka
a dá sa to natrieť na polystyren betón? nebude to veľmi vsiakavať, zostane niečo na povrchu tak, aby som mala čo umývať :-D :-D ?
Odpovedať
neviem ci tie rozpustadla nebudu robit problem na polystyrene. treba to vyskusat na malej ploche
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?