EPS v podlahe a nerobosti

zdravim, vkladam EPS do podlahy pred vylievanim poteru a uz pri prvej vrstve som sa zastavil na fakte ze spoje asfaltovej lepnenky a ine faktory posobia n aEPS tak ze nieje polozeny vsade v uplmom kontakte s doskou.. su miesta kde je proste vo vzduchu a pri chodeni po EPS pruzi - bojim sa ze poter (anhydrit) nebude mať dostatocnu oporu zo spodu a praskne - je na to nejake riesenie alebo je to normalne ?
Odpovedať
@pby Uz sa tu podobného riesilo az az... Bud si to mal dorovnat pieskom alebo liaporom, alebo si mal tie dosky nahriat napr. teplovzdusnou pistolou tak, aby ten eps neplaval. To ci to mas teraz zle ti zrejme nenapise nik, lebo si neuviedol kolko cm su tie vzduchove medzery, kolko vrstiev si daval, aku hrubku atd...
Odpovedať
tak ako nieje to katastrofa ale ten 1 cm vlnitost tam je, je to aj vidiet na lepenke v miestnostiach kde este nieje EPS iba lepenka ze v miestach spojov je skok - hlavne je to citi v miestnosti kde uz jedna vrstva eps je, ze to pruzi (clekovo davam 3 vrstvy do vysky14cm EPS)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
akurat rozkladam EPS a uvazujem co dat po krajoch kadial mi idu elektricke kable v chranickach. Rozmyslam bud purpenou dorovnat a na to eps..alebo obycajny polystyren rozdrvit na kusky nasypat a na to eps, co myslite?
Odpovedať
ja som to vystriekaval PU penou v kombinacii s ulomkami EPS kde boli diery velke.. Teraz mame zalaite uz cca 1,5 mesiaca a niekde niec neprasklo- pohoda
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?