Elastilon strong - drevenue parkety a podlahove kurenie

elastilon strong - bolo mi to odporucane namiesto lepenia pod drevene parkety a vraj je to vhodne aj na podlahove kurenie. mate s tym niekto skusenosti alebo odporucate lepenie
Odpovedať
podla toho co som pozrel to vyzera ako obycajny nivelon s obojstrannou paskou :D akurat tomu dali dobry nazov a reklamu ...urcite sa nato lahsie kladie ale silno pochybujem ze to je uplne vhodnejsie na podlahove kurenie ako lepenie ... to uz sa mozu drevene parkety naukladat na normalny nivelon tenky bez lepenia ... co taka sranda stoji ?
Odpovedať
*teda nie klasicke drevene parkety ale click clack ...ale to su zas iny typ asi ako chcete ale vyzera to ze ked to budete chciet dat dole tak by to nemusel byt problem odlepit oproti klasickemu lepidlu ale zas sa to moze "vytahat"
Odpovedať
@shadowmilan je to v cene parket ak som to správne pochopila. mali taku akciu že parket s lepidlo aj listami za 56m2. ale teraz nam dali rozhodnúť či chceme to lepidlo alebo elastilon strong. ale nakoniec asi vyberieme to lepidlo i keď to bude pracnejsie. podľa mňa ďalšia vrstva niečoho len zhorší tepelnú odpor a tiež ma upozornil že nie všade to bude doliehat presne a tak tam môže byť aj vzduchová bublina ak nie je dlážke na 100% rovne.
Odpovedať
co som videl video na youtube tam to chalanko cele daval prec lebo sa mu to na podlahovke stiahol ten elastilon a neslo to z podlahy lahko, po kusockoch ...ale to by nebol az taky problem ale to zmrstenie ....no ktovie ako to kladol, lebo videl som ze sa ma polozit parketa a potom odtiahnut ta krycia folia ...ale aj ludi co to davali vopred dole a prikladali ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?