Driftwood a vaše skúsenosti

Ahojte,chcem sa opýtať či nemáte niekto skúsenosti s pokládkou parkiet driftwood (egger). Zaujímalo by ma, či ste vedeli nadviazať jednotlivé vzory, alebo ste kládli parktety tak ako šli z balíka. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@majka723 - presne túto sme si vybrali aj my. Dala som ju aj do albumu. Ale keďže je ten kvázi vzor horizontálny, tak je to podľa mňa jedno ako sa položí. Vždy nadviaže na seba. Odkiaľ ju budete brať vy?
Odpovedať
@kejtinka nuž nie je pravda, ja ju už mám kúpenú a ten vzor nenadväzuje takže máme v pláne sa s tým pohrať, ale myslím si, že 100% to asi nebude ani tak. Ak si pozrieš nejaké obrázky na nete, nikde tam ten vzor nie je zachovaný, asi to tak má byť, ale to už potom tá podlaha stráca na kráse. Kúpili sme ju v horbachu.
Odpovedať
Profilova fotka
@majka723 - áno všimla som si to na obrázkoch. Nenašla som taký, kde by to nadväzovalo celkom na seba. Tiež ju chceme kupovať v Hornbachu, lebo niekde je drahšia aj o 100%. Neviem sice prečo, či v tom niekde nebude pes zakopaný, ale popis sedí aj s ostatnými. Je prekrásna. Keď ju položíte, prosím daj mi vedieť, či sa to dá vyskladať aj tak, aby budila dojem celistvosti. Alebo odfoť a daj do albumu, budem sa tešiť. Ďakujem krásne a držím palce. ;-)
Odpovedať
ďakujem:) skúsime s tým niečo vymyslieť a dám Ti potom vedieť ako sa to podarilo. Možno to bude aj tou cenou, alebo tým že cena sa v horbachu udáva 8,60 za 1m2, ale celý jeden balík obsahuje 8ks čo predstavuje skoro 2m2, tak možno aj preto sú tie rozdieli v cene, že niekde uvádzajú cenu za 1 balík. Ešte upozorňujem, že rohové lišty, ukončovacie aj prechodové sú na objednávku a dodacia doba je 3 týždne. Pekný deň
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@majka723 - Ahoj, no čo, ako vám to vyšlo? Ste spokojní? Nám spravili ponuku naň teraz za 19€m2 :-o Neviem teda, či sa jedná o rozdielnosť tried, či o čo, ale keĎ sme boli v Merkury Markete, tiež tam mali presne toto a bol to úplne iný odtieň, ako v Hornbachu. Tak neviem.... Ten z MM sa mi nepáčil a do toho z Hornbachu som sa zamilovala :-) Máte aj nejaké fotečky? Ďakujem
Odpovedať
Tento vzor nema na seba nadvazovat. Vyzeralo by to prilis umelo. Musi tam by naznak, ze je to skladane z dosiek. Inak by to bolo ako linoleum.
Odpovedať
@kejtinka Ahoj, nezabudla som na Teba, fotečky nemám, ale ak vydržíš, koncom týždňa by mohli byť, budúci týždeň nám ešte dotiahne majster lišty a pošlem fotky!:) parkety sa nedajú vyskladať tak aby nadväzoval vzor. Ale nevadí, myslím že takto je to lepšie a ani to nebije do očí. Čo sa týka ceny za jedno balenie=8ks=1,995m2 sme dali v hornbachu 17,16€
Odpovedať
@kejtinka Ahoj, cez víkend máme s priateľom nejaký program, takže upratovanie na byte sa nekoná, tak zatiaľ mám 1 foto, aj to tam z tej podlahy veľa nevidieť, ale aspoň na predstavu je to lepšie ako nič. Potom pošlem lepšie.:)
Odpovedať
Profilova fotka
@majka723 - no je prekrásna takto položená... My sme boli po predajniach a našli sme ešte Egger keramikwood...tak silne uvažujeme, že zoberieme ten. Ako vzorky sú všade iné, tá v Hornabachu sa mi páčila najviac. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majka723 - no, tak nakoniec sme včera kúpili aj my tento Driftwoodv BA v tej akcii ..8,10 m2 ...je krásna - ani tmavá , ani bledá. Pošlem ti foto keď položíme, už sa neviem dočkať. Inak konečné rozhodnutie padlo na základe tvojej fotky, takže ĎAKUJEME ;-)
Odpovedať
tak to sa teším, škoda, že som Ti ich nemohla poslať viac, my sme akurát včera upratovali na byte a odstraňovali kartón ktorým sme mali prikrytú podlahu. Akurát že foťák sme nechali doma:(. Aj ja som s podlahou veľmi spokojná, páči sa mi aj keď ten vzor nenadväzuje. Pozerala som si aj tú tvoju druhú podlahu o ktorej ste uvažovali, tá sa mi zdala byť viac do siva, ako driftwood a možno menej vzorovaná. Tak dúfam, že budete spokojní!:)
Odpovedať
Profilova fotka
@majka723 - tá druhá bola tmavšia, tak sme sa nakoniec jednoznačne rozhodli..Kúpili sme ju do celého domu /mimi kúpeliek a predsiene, tam bude dlažba) Ešte nájsť dlažbu v podobnom odieni a budem úplne spokojná. Tak ešte raz ďakujeme ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kejtinka @kejtinka ahojky, môžem poprosiť zaslať fotku toho driftwoodu? aj ja uvažujem nad ním,ale nikde som ho nevidela položený.vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
@majka723 ahoj, mohla by som poprosiť o zaslanie fotečky driftwoodovej podlahy? my sme ju videli v merkury ,ale už dávno a uvažujem o nej, resp. aj do kuchyne by som si ju zakomponovala ako dekor.
Odpovedať
Profilova fotka
@andrea77 - majka dala fotečku z kuchyne vyššie, aj my ju budeme mať aj v kuchyni...v podstate v celom dome. Už ju máme objednanú z Hornbachu, len zatiaľ sme si ešte po ňu neboli.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, môžem aj ja potom poprosiť zaslať fotečky tej podlahy? v Hornbachu mala iný odtieň ako tá z Merkury?
Odpovedať
pridávam fotky našej podlahy driftwood z Hornbachu :-) Hádam tam niečo bude vidieť. Vzor nemá na seba nadväzovať, je to takto fajn.
Odpovedať
Profilova fotka
no vyzera to tak ze aj my ju budeme mat :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?