Dlažba z Hornbachu- áno či nie?

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s podlahovou dlažbou z Hornbachu? Konkrétne ide o túto, chceli by sme ju dať do obývačko kuchyni. https://www.hornbach.sk/shop/Dlazba-W... Zvažujeme medzi touto a Ceramika Color Dublin. Osobné skúsenosti nemám ani s jednou, preto budem rada za akékoľvek info :)
Odpovedať
Profilova fotka
Drahe dlhe dlazby vedia byt prehnute... neviem ci by som to riskoval pri dlazbe za 14€.... nechapem preco design dlazieb sa snazi podobat na laminat... vzdy bude jasne ze to je dlazba... akosi tomu celemu nerozumiem... dlazba co vyzera ako drevo a ma format laminatky... cle zle... fake fake fake
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ste náročný na kvalitu tak neodporúčam .
Odpovedať
@madein1974 Takže by boli lepšie kratšie a širšie ako dlhé a úzke? Mne osobne sa vo všeobecnosti dlažba nepáči, ale keďže máme podlahovku,tak je to že vraj najlepšie. Ja by so mala najradšej drevo, tak preto aspoň kompromis dlažba s imitáciou dreva. .... A čo sa týka tej kvality. Samozrejme kebyže boli dostatočné prostriedky, tak hľadám to najlepšie, ale keďže peniaze nepadajú z neba, tak hľadáme aspoň nejakú strednú cestu :) Preto sa aj pýtam na názor a skúsenosti druhých.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?