Dlažba Taicera

Ahojte, máte niekto skúsenosti s touto značkou? je dosť neznáma, preto neviem, či ju kúpiť, aká je kvalita a pod.... Páči sa mi vzor Fossil, ale bojím sa trochu tej výraznej kresby :/
Odpovedať
@sahenka je to vietnamsky vyrobca. je tam dobra cena, tak sa celkom dobre predava. zatial sme neriesili ziadnu reklamaciu.
Odpovedať
Hľadala som aj tu na MS nejakú foto kde by bolo vidno ako vyzerá dlažba Fossil keď už je položená, lebo v obchode tá jedna vyzerá fajn, len či ten vzor neni moc rušivý keď bude pokračovať laminátová podlaha, či sa to nebude nejako biť :) Vôbec žiadna foto ani zmienka :)
Odpovedať
My sme dlho hladali nejaku dlazbu - lesteny gres 60 x 60 rektifikovanu za rozumne peniaze cca do 40 EUR. Vsetko, co sme nasli, bolo vyrazne drahsie. Az potom sme objavili tuto znacku taicera. Bal som sa ju kupit, kedze je to vietnam, no nakoniec sme ju vzali. Dnes sa ukladala a obkladac je spokojny, neboli ziadne problemy. Mame taicera imperial 67763N.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Objednali sme si Taiceru leštenú 60 na 60.Otvorila som dve krabice a v každej boli vadné kusy.Boli tam dierky ako od špendlíka a aj väčšie.Radšej sme to hned vrátili a objednáme si radšej kvalitnejšiu aj ked bude drahšia.Tá glazúra sa mi zdá velmi tenká.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?