Dlažba paradyz hasel

chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s dlažbou paradyz hasel odtieň brown alebo ochra. premýšľame nad tmavou dlažbou, ale na reklamných fotkách vyzerá dlažba veľmi strakato na rozdiel od toho, čo sme videli v predvádzacej kúpeľni v predajni. má, prosím, niekto túto dlažbu doma?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den,my tiez zvazujeme hasel ochra do kupelni ale nevideli sme ju nikde nazivo.Kde sa da pozret ta predvadzacia kupelna?Pripadne nemate jej foto?
Odpovedať
Profilova fotka
Celý sortiment od Paradyž býva veľmi krivý s extrémne nekvalitnou glazúrou, stačí malý ťukanec a glazúra odskočí..Pokiaľ ste náročný na kvalitu tak šmejdom z PL sa radšej vyhnite.Len veľmi vzácne sa nájde niečo rovné. Ja len vidím názov Pardyž,Opočno,Tubadzin tak mi dekel dvíha.
Odpovedať
Profilova fotka
@mesarosanton a aku znacku by ste odporucil kupit?
Odpovedať
@aduska802 Ahoj. My mame Paradyz Hasel Brown 16 x 98,5 cm a spokojnost. Dlazba farebne v poriadku, velmi presna a perfektne rovna aj pri skoro 1m dlzke. Je velmi tvrda, vrtat sa da len diamantom, aj glazura drzi vyborne. Skusal som odpadovy kus dlazby rozbit buchnutim o poter, islo to tazko, nie je ani krehka, prekvapila ma svojou pevnostou. Brali sme k nej obklad Opoczno, takisto max.spokojnost. Mozem len odporucit. @mesarosanton tvoje nazory si tu vazim, ale v tomto si dovolim nesuhlasit. Mozno je Paradyz ako taky nekvalitny (comu moc neverim), ale model Hasel Brown je kvalitativne OK.
Odpovedať
@mesarosanton paradyz a tubadzin su dost kvalitne z tejto kategorie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
nakoniec sme dávali značku marazzi z radu treverkway a sme veľmi spokojní. vzhľadovo túto dlažbu chváli každý, kto ju vidí a s kvalitou sme tiež spokojní - rovné, presné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?