Dlažba paradyz floor

Ahoj som rozhodnutá dať si do kuchyne s obývačkou s podlahovým kúrením dlažbu od firmy Paradyz floor, prikladám obrázok. Nemáte ju náhodou niekto, ako ste spokojní s kvalitou a údržbou? Chcela by som k nej kuchyňu bielej farby, hodí sa?. A ak môžete poradiť, aká farba inetriérových dverí by sa k nej hodila. Ďakujem za rady a postrehy ;-)
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@vektorka my máme Paradyz Woodentic - krásnu dlažbu tiež s vzorom dreva máme v celom dome (okrem kúpeľní a spacích izieb)...sme spokojní s kvalitou, výzorom i údržbou...:-) K vašej vybranej dlažbe Paradyz Floor : myslím, že Paradyz je kvalitná značka (aj tu na MS potvrdzujú príspevky). Béžový odtieň (mrkla som na webe fotky) pôjde výborne k bielej kuchyni. Interiérové dvere by boli pekné biele (nič nepokazí :-)) alebo dub (prírodný či bielený), jaseň...možno ešte aj svetlý orech (má pekný vzor dreva) , prípadne uvidíte podľa ostatného zariadenia...;-)
Odpovedať
Ďakujem za odpoveď ste zlatá, no ja by som súhlasila s bielymi dverami, len priateľ nechce :-(, takže niečo prírodnejšie musím vybrať....
Odpovedať
Profilova fotka
@vektorka pekné budú aj prírodné.. máte dosť času na debaty a obzeranie :-)
Odpovedať
Práve som pozerala tú vašu dlažbu, je krásna, len raz taká drahá ako floor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Máme podobnou barvu podlahy v přízemí jako vy...dveře máme bílé a jsme s nimi spokojení, líbí se nám. Mám je v albu.
Odpovedať
Ďakujem pekne za odpoveď , ste zlatá. Vyzerá to pekne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?