Dlažba na elektrickom podlahovom vykurovaní

Dobry den, mate niekto dlazbu na potere so zaliatymi Devi kablami? Ja mam obavy, ze tie kachlicky sa vplyvom rozdielnej roztaznosti dlazby a betonu odtrhnu. V RD, kde teraz byvame uz chodime po pouvolnovanej dlazbe. Je pravda, ze sa zacala uvolnovat po 15 - 20 rokoch prevadzaky, ale tam bolo elenticke kurenie dane len ako "doplnkove" napad projektanta, "ak by bolo zima na nohy". Kedze mame radiatory, elektrcke kurenie bolo zapnute iba pad dni ked sa dokoncovala stavba, neviem presne, bud na vyskusanie alebo sa tym prikurovalo ked sa este dorabal plynovy kotol. Kazdopadne ale mam pocit, ze vtedy sa to mohlo narusit a potom sa to chodenim pouvolnovalo. Vam dlazba na kureni drzi?
Odpovedať
@miso555 mudro spravena el. podlahovka ma v podlahe teplotne cidlo. na termostate si potom nastavis max teplotu podlahy povedzme 30 stupnov a tam sa potom nic tebou popisane nestane.
Odpovedať
Profilova fotka
Zakladom je flexi lepidlo urcene na podlahove kirenie a cisty a riadne napenetrovany povrch. Dlazba sa potom neodlepi.
Odpovedať
Ja som lepil dlazbu na vodne podlahove kurenie pred 10timi rokmi obycajnym lepidliom,kuri sa nim kazdu sezonu a nic sa neodliepa.Je ale dost dolezite pri lepeni nanasat lepidlo aj na podklad,aj na dlazbu.Nie kazdy to tak robi,a potom su problemy.Parkrat ta m sla voda aj 45°C a dlazba drzi.
Odpovedať
Sú tu minimálne dvaja užívatelia ktorým praskol poter lebo na elektrickú podlahovku niečo položili a podlaha v tomto mieste sa prehriala. Čidlo môže byť na inom mieste. Nuž tak pozor na to...
Odpovedať
No to prehriatie podlahy sa moze stat kedykolvek, vzdy niekoho napadne polozit niekde nejaky kobercek. Ale ak mate dlazbu na kureni 10 rokov, otazka je, ci vam aj drzi, alebo ci uz chodite po odlepenej. Pretoze ja uz 15 rokov chodim po odlepenej v kuchyni, a stale vyzera ako nova, iba na jednom mieste pri nasliapnuti pocuem tuknutie, ako ta dlazba, ktora je tam cca 2 mm nad lepidlom vyduta, dosadne. V kupelni sa mi uz zacala mrvit sparovacka von, ale v kuchyni nie, tak to "akoze" drzi, ale nie je to dobre. Ked si na to clovek poklopka, tak je to jasne pocut.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?