Dlažba bez podlahového kúrenia

Profilova fotka
Našli sme krásnu dlažbu, ktorú by sme chceli dať do obývačky, ale vraj bude bez podlahového kúrenia studená. Pod tým je ale vykurované celé jedno poschodie. Či to na podlahu nad ním nemá žiaden vplyv? Aké máte, prosím, s dlažbou skúsenosti/názor? Ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Dlažba bude určite studená.
Odpovedať
Profilova fotka
Bude studena. Nedaval by som.
Odpovedať
Bude vam zima aj tak v obyvacke,ked mate poschodie vykurovane a paci sa vam dlazba tak by som investovala do podl.vykurovania ak sa da a to nie je az taka velka polozka pre jednu miestnost a mali by.ste na cely zivot pokoj ako stazovat sa každý rok.
Odpovedať
@valdik1 Bude studená. Pocitovo, lebo dlažba rýchlo odoberá z nohy Vaše teplo, čo vnímame ako chlad, hoci samotná dlažba má teplotu vzduchu. Ak sa rozhodnete pre dlažbu, na zimu si dajte do obyvky koberec, v lete to bude OK.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak si kúpite teplé papucky a ste vysmiaty, bude Vám teplo a budete mať krásnu dlažbu :-)
Odpovedať
staci vyskusat a bude Vam jasno ci to znesiete, u niekoho, ci v kupelni pobudnut na boso polhodku. V lete je rovnako studena ako v zime.
Odpovedať
@valdik1 jedno co lutujem, ze som dala, je dlazba v kuchyni. A to my mame aj podlahovku! Ale v prechodnom obdobi, ked sa este nekuri, resp. sa kuri malicko, tak je to na pocit studene, frflem neskutocne, lebo papuce u nas nik neoblubuje.. Dlazba jedine v kupelni a chodbe, kde clovek nepostava hodinu, ale do obyvky by som ju nedala ani omylom..
Odpovedať
@akvi no to si ma zaskočila takpovediac, my ešte len dokončujeme domček a sme rozhodnutí dať do spojenej obyvačky s kuchynou dlažbu. mame tiež podlahove kurenie. ale ked tak vezmem teraz v byte mame všade plavajucu podlahu a ked netopime v lete , mame tu ale radiatory tak tiež podlaha nie je moc prijemna na boso ale pravda je že dlažba je ovela chladnejšia sa mi zda, jo neviem aj ked u nas každy nosi papuče zas☺
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?