Dilatačný pas odstránenie

chcel by som sa spýtať ako ste odstraňovali dilatacny pas po potere. Zarezávali ste ho alebo ste ho cely vyťahovali z poteru ? Pretože keď som sa ho snažil rezať tak mi cely vychádzal z podlahy čiže vnútri bol maximálne 2-3cm preto tak ľahko išiel.
Odpovedať
@peter1968 treba rezat ostrym nozom, nie priborovym... kazdopadne, ten pas tam je na dve veci, pokial neoddeluje poter v celej jeho hrubke.
Odpovedať
@peter1968 nedávali ti ho tam tý čo robili poter ? niektorý to radi takto odbijú ale ak ho máš tak vysoko tak je fakt na nič,
Odpovedať
@tino2 ano dávali ho ti čo robili poter a to bola očividne veľká chyba mal som si ho radšej sám tam davat a lepšie by to bolo ale este som sa pýtal či to davaju oni že dam si to ja a oni “nie to dávame my” a boli to ešte aj tie pasy bez fólie spodnej a nie samolepiace takze im ti muselo poutekat riadne
Odpovedať
Profilova fotka
@peter1968 ťa dilatacia tam má ostať, to čo ti prečnieva odrež odlamovacim nožom. Aký to je poter?
Odpovedať
@logo22 klasicky betónový suchý
Odpovedať
Dilataciu mas asi odflaknutu len tak habadej.. najlepsie to ide nožom na čepielky.. 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@peter1968 dá sa to ešte prehĺbiť karboškou a s kotúčom na rezanie betónu ale je to pekný zahul :-S Keď bude dilatacia mať hrúbku 2-3mm na každej strane miestnosti to stačí. (nepredpokladám že nemáš 50 metrové izby 8-) )
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?