Dá sa odstrániť veľkoformátová gresová podlaha bez poškodenia?

Podlaha je v obývačke a kuchyni a je to veľmi studené, je to nalepené flexi lepidlom. Ak by sa dali zachrániť jednotlivé dlaždice, rada by som ich použila na terasu. Existuje spôsob ako ich dať dole a pritom ich nerozbiť? ďakujem za rady
Odpovedať
Pri troche stastia a jemnej praci sa urcite daco nerozbije... zalezi aka kvalitna je ta dlazba, ako dobre bola prilepena
Odpovedať
Profilova fotka
Jedine ak bolo pouzite nekvalitne lepidlo, nebolo penetrovane alebo dako inak bola pokladka odflaknuta. Ak je to urobene poriadne, nepojde to.
Odpovedať
asi tažko ked je aj velkoformátová,,to len tak neodlepíš, :-)
Odpovedať
aj ja som bola taka mudra, ved snad nejako sa to bude dat. Nedalo :-( Vzdy sa nieco niekde prasklo, kusok odrozbilo. Je to zbytocna robota.
Odpovedať
Na tvoju otazku neviem odpovedat, ale aj my si chceme dat velkoformatovu gresovu podlahu do celeho domu. V casopisoch som citala, ze to nie je az take studene ako kachlicky a je to vyhodne pre podlahove kurenie. Tak som si myslela, ze to bude O.K. lebo sa mi to velmi paci, ale ak to idete odstranit tak to asi velmi dobry napad nie je mat to v celom dome aj v spalnach. Je to naozaj take chladne? Papuce asi velmi nepomozu... Diky za odpoved.
Odpovedať
Profilova fotka
Nedá sa to urobiť bez poškodenia.Veľkoformátová dlažba na terasu je "ftákovina".
Odpovedať
Profilova fotka
neverim, ze sa da dat dole dlažba a hlavne velkoformatova bez toho , aby sa rozbila... :-p to bude len skoda a ziadny osoh.... okrem toho dlazba co je na vnutro nie je vhodna na von. bude sa vam smykať, spinit ( gres je nasiakavy) .. nie je to dobry napad... von si treba kupit mrazuvzornu a protismykovu dlažbu na to urcenu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?