Čoho sa vyvarovať pri kúpe podlahy?

Ahojte, idem vyberat laminatovu podlahu do celeho domu. Vedeli by ste mi poradit, coho sa vyvarovat, a na co sa zamerat? Aka je najlepsia hrubka v obyvacich miestnostiach a v inych miestnostiach? A co ked by som si chcela dat podlahove kurenie? dik :)
Odpovedať
Profilova fotka
mam jednu firmu, spolahliveho dodavatela v TT.Vie skvele poradit, vysvetlit. Ak mate zaujem, posli IP
Odpovedať
@interierovy_dizajn ved jej odpovedz na otazku verejne,ona neziadala tvoju reklamu!
Odpovedať
Profilova fotka
@majki555 mozem kludne povedat, nie, nejde o moju reklamu, ale o reklamu pre inu fy. Kanapy z TN, myslela som kontakt na konkretneho cloveka, ktoreho meno a t.c. samozrejme nebudem zverejnovat. Tiez by sa Ti to nepacilo - teda - myslim si...
Odpovedať
tu o tom môžeš čítať... http://www.porada.sk/t80823-aku-znack... http://www.e-filip.sk/default.aspx?Co.....
Odpovedať
V zásade je otázka, či ide o rekonštrukciu alebo novostavbu... zlý podklad môže byť katastrofa aj pre najkvalitnejšiu podlahu. Určite nie je dobré šetriť za každú cenu. Pokiaľ má ísť o dlhodobú investíciu, tak by som nechal pokládku na odborníka v prvom rade. Čo sa týka samotného materiálu, tak by som volil výrobcu, ktorý je dobre etablovaný na trhu, je dlhodobým producentom, má dobré referencie a nie je problém ani s riešením reklamácií. Potom je to už len otázka vkusu. Menovať tu značky nemá zmysel - je ich priveľa... K veci:) Určite 8 mm hrúbku. S podlahovým vykurovaním nie je žiaden problém - je však nutné použiť 0.2 mm parozábranu. Potom ešte existujú aj špeciálne penové podložky, ktoré lepšie vedú teplo. Za uváženie by stálo i celoplošné lepenie laminátových parkiet. Získaš tým lepšie akustické vlastnosti a podlaha bude rozhodne menej "pracovať" - v zásade by sa tak mohla predĺžiť i životnosť. Taktiež by som zvolil laminátové parkety, ktoré majú ošetrené spoje (zámky) špeciálnou vrstvou, ktorá bráni prenikaniu vlhkosti /tekutín/, tkatiež to obmedzuje vŕzganie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?